Ο Νο1 Κανόνας για να Αρχίσετε να Βάζετε Χρήματα στην Άκρη! 

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Ο Νο1 Κανόνας για να Αρχίσετε να Βάζετε Χρήματα στην Άκρη! 

Σίγουρα είναι δύσκολο για τους περισσότερους από εσάς να αρχίσετε να βάζετε χρήματα στην άκρη. Πόσο μάλλον όταν ο μισθός σας με το ζόρι φτάνει για να καλύπτει τις ανάγκες σας. 

Υπάρχει, όμως, η πιθανότητα να κάνετε κάποιες σπατάλες τις οποίες δεν θεωρείτε σημαντικές και μπορεί να σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Υπάρχει, λοιπόν, ένας κανόνας που μπορεί να σας φέρει στον ίσιο δρόμο και να σας βοηθήσει να αρχίσετε να βάζετε χρήματα στην άκρη.

Τα Μικρά Μυστικά που θα σας Βοηθήσουν να Κάνετε Οικονομία για να Ζείτε τη Ζωή που Θέλετε! 

χρήματα

Κάντε οικονομία ακολουθώντας τον κανόνα των 30 ημερών.

Πρόκειται για τον κανόνα των 30 ημερών.

Αν μπει κάτι στο μυαλό σας και θέλετε να το αγοράσετε πάση θυσία, όπως συμβαίνει πολλές φορές, μην βιαστείτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε 30 ημέρες. Οι 30 ημέρες είναι ένα υγιές χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου είτε θα σας φύγει η επιθυμία να αποκτήσετε το εν λόγω αντικείμενο είτε θα σας φουντώσει ακόμα περισσότερο. Έτσι, θα ξέρετε αν πραγματικά το θέλετε και το χρειάζεστε ή όλο αυτό ήταν μια παρόρμηση της στιγμής από την οποία γλιτώσατε.

12 Πανεύκολοι Τρόποι για να Βάλετε Χρήματα στην Άκρη

Στο διάστημα των 30 ημερών μπορείτε να εξετάσετε τις εναλλακτικές που έχετε καθώς και την πιθανότητα να βρείτε να αγοράσετε κάτι παρόμοιο σε πολύ καλύτερη τιμή.

χρήματα

Βάλτε χρήματα στην άκρη αρχίζοντας να σημειώνετε όλα τα έξοδά σας.

Όπως και να έχει, μη βιαστείτε. Αφήστε τον χρόνο να περάσει και έπειτα πράξτε αναλόγως.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να αρχίσετε να καταλαβαίνετε πού φεύγουν τα χρήματά σας -ίσως σε άσκοπες αγορές- έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε από κάπου το “παιχνίδι της αποταμίευσης”. Μια επίσης πολύ ωραία και αποτελεσματική λύση είναι να αρχίσετε να γράφετε σε ένα σημειωματάριο αναλυτικά για ένα μήνα όλα τα έξοδά σας - ακόμα και το παραμικρό έξοδο. Έτσι θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα πού κάνετε ανούσιες σπατάλες και ποια είναι τα πραγματικά έξοδα που δεν μπορείτε να αποφύγετε.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι πιο Έξυπνοι Τρόποι για να Βάλετε Χρήματα στην Άκρη το 2019!

.

Να τι πρέπει να κάνετε για να βάλετε χρήματα στην άκρη.

Απλές Συμβουλές για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας

.

Σε μια δύσκολη περιόδο για τα οικονομικά σας, χρειάζεται πολύ καλή οργάνωση για να μη χάσετε το... λογαριασμό. Δείτε μερικές συμβουλές που θα σας βάλουν σε τάξη.

Πώς να Σταματήσετε να Ξοδεύετε Χρήματα για 30 Μέρες (VIDEO)

.

Απίστευτες ιδέες για να γλυτώσετε χρήματα μέσα σε 30 μέρες.

Αποφύγετε τις «Παγίδες» του Σούπερ Μάρκετ!

.

Κάντε οικονομία στο σούπερ μάρκετ με αυτά τα τρικ για έξυπνες αγορές!

Αυτές οι Συσκευές στο Σπίτι Καίνε το Περισσότερο Ρεύμα

.

Υπάρχουν μερικές συσκευές που δεν υποπτεύεστε ότι σας αυξάνουν τον λογαριασμό του ρεύματος. Δείτε ποιες είναι αυτές.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

H Καλοκαιρινή Τάση που θα Κάνει το Σπίτι σας να Μοιάζει με Ονειρικό Προορισμό -Διαχρονική και Bohemian, Επιστρέφει από τα 70s

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

καλή τύχη
10 Πράγματα που θα Φέρουν Καλή Τύχη στο Σπίτι σας
More in BOI ALL, LIVING +, PLUS +
H Καλοκαιρινή Τάση που θα Κάνει το Σπίτι σας να Μοιάζει με Ονειρικό Προορισμό -Διαχρονική και Bohemian, Επιστρέφει από τα 70s

Κάντε το σπίτι σας να μοιάζει με εξωτικό καταφύγιο στο Μπαλί ή τις Μαλδίβες, χαρίζοντάς του αυτήν την απαραίτητη νότα...

Close