Η «Δίαιτα της Σταχτοπούτας» Είναι Όλα Όσα Δεν Πρέπει να Κάνετε για να Χάσετε Βάρος!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Η «Δίαιτα της Σταχτοπούτας» Είναι Όλα Όσα Δεν Πρέπει να Κάνετε για να Χάσετε Βάρος!

Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε πως το ιδανικό κορμί είναι αυτό που έχει η Σταχτοπούτα του παραμυθιού;

Κι όμως, ένα νέο trend που έχει ξεκινήσει από την Ιαπωνία και έχει εξαπλωθεί μέσω twitter παντού, λέει αυτό ακριβώς. Στην ουσία ενθαρρύνει τις γυναίκες να φτάσουν στα κιλά της Σταχτοπούτας για να δείχνουν όμορφες και αδύνατες όπως εκείνη.

Σίγουρα μια τέτοια δίαιτα δεν είναι καθόλου υγιεινή και μέσα σε μια εβδομάδα από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της παντού στο internet έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

δίαιτα

Μην κάνετε ποτέ τη δίαιτα της Σταχτοπούτας.

Να τι Κάνουν οι Ιάπωνες για να Εξαφανίσουν το Λίπος από την Κοιλιά Χωρίς Διατροφή και Άσκηση!

Για να υπολογίσετε τα κιλά που πρέπει να έχετε, πρέπει να πάρετε το ύψος σας σε μέτρα, να βρείτε το τεράγωνό του και έπειτα να το πολλαπλασιάσετε με το 18.

Αν, δηλαδή, για παράδειγμα έχετε ύψος 1.60 θα πρέπει να κάνετε το εξής: (1,60 x 1,60) x 18. Αυτό που θα προκύψει είναι το βάρος που θα πρέπει να έχετε σύμφωνα με τη δίαιτα της Σταχτοπούτας.

Κάνοντας την πράξη θα διαπιστώσετε πως το βάρος που σας βγάζει είναι πάρα πολύ χαμηλό και αυτό είναι κάτι που έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις στο twitter.

Η διατροφολόγος Gina Keatly λέει σχετικά: «Δεν είναι δίαιτα αλλά ένας μη ρεαλιστικός στόχος για μέγεθος σώματος και βάρος που μπορούν να βλάψουν την υγεία σας. Το να είστε λιποβαρής, είναι τόσο κακό όσο και το αν είστε υπέρβαρος».

δίαιτα

Απλά βγάλτε από τη διατροφή σας τα γλυκά.

Αν Είναι να Κάνετε μια Αλλαγή στη Διατροφή σας τότε Πρέπει να Είναι Αυτή!

Όταν ο δείκτης μάζας σώματος είναι κάτω του 18 το μόνο που καταφέρνετε είναι να δημιουργείται στρες στο καρδιαγγειακό σας σύστημα καθώς το σώμα σπάει τους μύες για να τους χρησιμοποιήσει ως καύσιμο.

Επιπλέον η συγκεκριμένη δίαιτα μπορεί να κάνει κακό στην ψυχική και συναισθηματική σας υγεία ενώ στέλνει και ένα πολύ κακό μήνυμα ότι το skinny είναι ό,τι καλύτερο.

Ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος είναι να κάνετε μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε πρωτείνες, φυτικές ίνες και καλά λιπαρά. Βάλτε το νερό στην καθημερινότητά σας, ασκηθείτε και λίγο και σύντομα θα έχετε καταφέρει να φτάσετε στο ιδανικό για εσάς βάρος.

Βγάλτε από τη διατροφή σας τα γλυκά, της επεξεργασμένες τροφές και τα «κακά» λιπαρά και δεν θα καταλάβετε για πότε θα έχετε καταφέρει να χάσετε τα κιλάκια που τόσο πολύ σας ταλαιπωρούν.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτές οι 4 Τροφές Μπορούν να Εξαφανίσουν το Λίπος από την Κοιλιά σας!

.

Βάλτε αυτές τις τροφές στη διατροφή σας για να εξαφανίσετε το λίπος από την κοιλιά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό Είναι το πιο Εύκολο, Γρήγορο και Υγιεινό Παγωτό Χωρίς Θερμίδες!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πείτε Αντίο σε Αυτές τις 5 Κακές Συνήθειες στο Νοικοκυριό
More in LIVING +, PLUS +
Αυτό Είναι το πιο Εύκολο, Γρήγορο και Υγιεινό Παγωτό Χωρίς Θερμίδες!

Αυτός είναι ο τρόπος για να φτιάξετε το πιο υγιεινό παγωτό του καλοκαιριού!

Close