Φτιάξτε το Τέλειο Τραπέζι Φαγητού Ακολουθώντας Αυτούς τους 3 Κανόνες

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Φτιάξτε το Τέλειο Τραπέζι Φαγητού Ακολουθώντας Αυτούς τους 3 Κανόνες

Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά αν θέλετε να φτιάξετε το τέλειο τραπέζι φαγητού για τους καλεσμένους σας χρειάζεται να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Όπως όλα τα πράγματα που επιδιώκουν να αγγίξουν την τελειότητα έτσι και το τραπέζι χρειάζεται την τέχνη του.

Αν δεν είστε σίγουροι, λοιπόν, για το κατά πόσο το κάνατε σωστά τόσο καιρό υιοθετήστε τους παρακάτω 3 κανόνες.

Μετατρέψτε το Σαλόνι σε Τραπεζαρία και Οργανώστε το Τέλειο Δείπνο

#1 Προετοιμασία Όταν οι καλεσμένοι σας φτάσουν στο σπίτι το τραπέζι σας πρέπει να είναι έτοιμο, με τα πιάτα, τα μαχαιροπίρουνα και τα ποτήρια να αστράφτουν – αυτό τους δίνει την αίσθηση πως το γεύμα που θα ακολουθήσει θα είναι εξίσου ποιοτικό. Πριν, όμως, αγγίξετε τα πιάτα, τα μαχαίρια και τα πιρούνια τοποθετήστε τις καρέκλες γύρω από το τραπέζι και μοιράστε ίσο χώρο στην κάθε μία. Αν χρησιμοποιείτε τραπεζομάντηλο πρέπει να τοποθετήσετε από πάνω σουπλά. Τα σουπλά πρέπει να είναι τοποθετημένα 2 εκ. πιο μέσα από την άκρη του τραπεζιού.

τραπέζι φαγητού

Όταν οι καλεσμένοι σας φτάσουν στο σπίτι το τραπέζι σας πρέπει να είναι έτοιμο.

Να τι Θεωρείται Μεγάλη Αγένεια σε ένα Γεύμα

#2 Βάλτε τα μαχαιροπίρουνα Η επόμενη κίνησή σας είναι να τοποθετήσετε στο τραπέζι τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα. Αν έχετε 2ο και 3ο πιάτο τοποθετήστε τα  μαχαιροπίρουνα του 1ου πιάτου στην έξω πλευρά και συνεχίστε προς τα μέσα ανάλογα με τα πιάτα που έχετε. Τα μαχαίρια και τα κουτάλια μπαίνουν δεξιά του πιάτου, ενώ τα πιρούνια αριστερά. Ελέγξτε πως δεν έχουν μείνει πάνω τους λεκέδες από το πλύσιμο.

τραπέζι φαγητού

Τα μαχαιροπίρουνα έχουν τον δικό τους χώρο στο τραπέζι.

«Πώς Μπορώ να Καθαρίσω και να Γυαλίσω τα Ασημένια Μαχαιροπίρουνα;»

#3 Τοποθετήστε τα ποτήρια Τα ποτήρια μπαίνουν πάντα στο τέλος ώστε να μειώσετε τις πιθανότητες να χτυπηθούν καθώς ετοιμάζετε το τραπέζι σας, αλλά και για να μειώσετε τη σκόνη που θα κάτσει πάνω τους αν είναι πολλή ώρα εκτεθειμένα. Τα ποτήρια μπαίνουν πάνω δεξιά από τα πιάτα. Τα ποτήρια κρασιού πρέπει να βρίσκονται ακριβώς πάνω από το μαχαίρι και τα ποτήρια νερού αριστερά από τα ποτήρια κρασιού. Tip: πιάνετε πάντα τα ποτήρια από τη βάση τους για να μην αφήσετε ανεπιθύμητες δαχτυλιές!

τραπέζι φαγητού

Τα ποτήρια μπαίνουν πάνω δεξιά από τα πιάτα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μήπως η Κουζίνα σας Σαμποτάρει τη Δίαιτα σας;

.

Πέρα από τις λιχουδιές, τα πιάτα, τα ντουλάπια ακόμα και ο φωτισμός της κουζίνας σας μπορούν να μετατραπούν σε εχθρούς της δίαιτας.

Κάντε το Καθάρισμα της Κουζίνας Μετά το Μαγείρεμα Εύκολη Υπόθεση!

.

Σε κανέναν δεν αρέσει να καθαρίζει μετά το μαγείρεμα. Αυτές οι στρατηγικές θα κάνουν το καθάρισμα της κουζίνας μετά το μαγείρεμα την πιο εύκολη υπόθεση.

Δείτε 6 Πράγματα που Κάνουν Ένα Εστιατόριο Καλό!

.

Σίγουρα η ποιότητα του φαγητού δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για να χαρακτηρίσουμε ένα εστιατόριο καλό.

Πόσο Συχνά Πρέπει να Πλένετε τις Υφασμάτινες Πετσέτες Φαγητού;

.

Δείτε τι πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας για να αποφασίσετε αν θα πλύνετε τις πετσέτες φαγητού.

Τραπεζαρία: Τετράγωνη, μακρόστενη ή στρογγυλή;

.

Επειδή εκτός από το σχήμα μετράει και το μέγεθος της τραπεζαρίας σας, βρείτε ποια είναι η καταλληλότερη για τον δικό σας χώρο και θα μπουν όλα και όλοι στη θέση τους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας για Αυτό το Σαββατοκύριακο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κι Όμως, Τόσα Χρόνια Κόβετε Εντελώς Λάθος το Κέικ σας
More in LIVING +, PLUS +
Close