5 Τρόποι για να Κάνετε το Σπίτι σας Ακόμα Καλύτερο το 2017 (και δεν Περιλαμβάνουν τη Διακόσμηση)

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Τρόποι για να Κάνετε το Σπίτι σας Ακόμα Καλύτερο το 2017 (και δεν Περιλαμβάνουν τη Διακόσμηση)

Όταν μπαίνουν οι στόχοι για τη νέα χρονιά, οι περισσότεροι σκέφτονται πράγματα όπως π.χ. να τρώνε καλύτερα, να πάνε ένα βήμα παραπέρα την καριέρα τους ή να μην αργούν πια στα ραντεβού. Αν και ποτέ δεν είναι κακή ιδέα να είναι κάποιος στην ώρα του ή να κόψει τις τηγανιτές πατάτες, συνήθως αυτό που στους περισσότερους διαφεύγει είναι πως αυτές οι συνήθειες ξεκινάνε από το ίδιο το σπίτι. Η καλή διατροφή, η παραγωγικότητα και η ακρίβεια μπορούν να επιτευχθούν μόνο εφόσον το προσωπικό σας περιβάλλον το επιτρέπει.

7 Τάσεις της Διακόσμησης που Πρέπει να Αφήσετε Πίσω σας το 2017

Αυτός είναι και ο λόγος που σας προτείνουμε να εκμεταλλευτείτε τους στόχους του νέου έτους για να κάνετε τον προσωπικό σας χώρο πιο χαρούμενο, πιο υγιεινό και πιο παραγωγικό. Διαβάστε, λοιπόν, τις παρακάτω προτάσεις και υιοθετήστε νέες συνήθειες που θα σας συνοδεύουν μέχρι το τέλος της χρονιάς (και όχι μόνο!).

Αυτά Είναι τα Χρώματα που θα Κυριαρχήσουν στα Σπίτια μας το 2017

Επενδύστε στον ύπνο σας Κοιμάστε παρέα με την τηλεόραση κάθε βράδυ; Παίζετε με το κινητό σας μέχρι να κλείσουν τα μάτια σας; Επενδύστε σε έναν καλύτερο ύπνο διαμορφώνοντας το κατάλληλο περιβάλλον στο δωμάτιό σας. Πάρτε ένα καλό στρώμα, βάλτε θερμό φωτισμό και μην χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικές συσκευές!

Επενδύστε σε έναν καλύτερο ύπνο διαμορφώνοντας το κατάλληλο περιβάλλον στο δωμάτιό σας.

Φροντίστε ένα φυτό Είστε μήπως ο τύπος που πεθαίνει ακόμα και φίκο; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αν θέλετε να βάλετε λίγο πράσινο στον χώρο σας, ξεκινήστε με μια μικρή αυτοποτιζόμενη γλάστρα και όσο περνάει ο καιρός θα περάσετε και σε πιο απαιτητικά φυτά.

Αν θέλετε να βάλετε λίγο πράσινο στον χώρο σας, ξεκινήστε με μια μικρή αυτοποτιζόμενη γλάστρα.

Φτιάξτε ένα Bar Κάντε το σπίτι σας τον κατάλληλο χώρο για διασκέδαση! Ξεκινήστε με τα βασικά ποτά, μερικά εργαλεία και ένα βιβλίο με κοκτέιλ. Όταν αρχίσετε να γίνεστε καλοί στα κοκτέιλ θα εξοπλιστείτε ακόμα περισσότερο. Θα μάθετε καινούριες συνταγές και το bar σας θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί φίλους ανα πάσα στιγμή.

Κάντε το σπίτι σας τον κατάλληλο χώρο για διασκέδαση!

5 Σημαντικοί Στόχοι Ομορφιάς για το 2017!

Κάντε ένα πλάνο καθαριότητας Αν είστε ο τύπος που ζητάει τη βοήθεια της καθαρίστριας κάθε δύο εβδομάδες ή καθυστερεί να καθαρίσει το σπίτι περισσότερο από όσο χρειάζεται, φτιάξτε ένα πλάνο. Σημειώστε κάθε πότε θα καθαρίζετε ή βάλτε υπενθύμιση στο κινητό σας. Βάλτε στόχο να το τηρήσετε ή στην χειρότερη κάντε τις μικρές δουλειές και μειώστε τις επισκέψεις της καθραρίστριας.

Σημειώστε κάθε πότε θα καθαρίζετε ή βάλτε υπενθύμιση στο κινητό σας.

Φτιάξτε μια νέα συνταγή κάθε δύο εβδομάδες Αν πιάνετε τον εαυτό σας να παραγγέλνει το ίδιο γεύμα ξανά και ξανά από το ίδιο delivery γιατί δεν ανοίγετε τους γαστρονομικούς σας ορίζοντες; Εμπλουτίστε τις συνταγές σας (και φυσικά τις γεύσεις σας) δοκιμάζοντας μια νέα συνταγή κάθε δύο εβδομάδες.

Γιατί δεν ανοίγετε τους γαστρονομικούς σας ορίζοντες;

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να τι θα Συμβεί αν δεν Πλύνετε τα Μαξιλάρια σας για 2 Χρόνια

.

Αυτό θα συμβεί αν δεν πλύνετε τα μαξιλάρια σας για 2 χρόνια.

5+1 Πράγματα που Προσέχουν οι Επισκέπτες όταν Έρχονται στο Σπίτι σας

.

Δείτε τι προσέχουν οι επισκέπτες στο σπίτι σας και λάβετε τα ανάλογα μέτρα!

Διακόσμηση με Ρίγες: 5 Τρόποι να τις Βάλετε στο Σπίτι σας

.

Οι ρίγες έχουν την αρχιτεκτονική δύναμη να μεταμορφώνουν τους χώρους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Περισσότερος Ελεύθερος Χρόνος για Εσάς με Αυτό το Πλυντήριο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε το Εσωτερικό του Διαμερίσματος της Keira Knightley στη Νέα Υόρκη, Αξίας 6 Εκατ. Δολαρίων
More in LIVING +, PLUS +
Περισσότερος Ελεύθερος Χρόνος για Εσάς με Αυτό το Πλυντήριο

Έτσι θα μειώσετε τα μηνιαία έξοδα στο σπίτι σας.

Close