5 Ρυθμίσεις που θα Κάνουν την Μπαταρία του Κινητού σας να μην Πέφτει!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Ρυθμίσεις που θα Κάνουν την Μπαταρία του Κινητού σας να μην Πέφτει!

Είναι ίσως η συσκευή που χρησιμοποιείτε πιο πολύ από όλες στην καθημερινότητά σας. Γι’αυτό το λόγο και η μπαταρία του κινητού σας πέφτει με πολύ γρήγορους ρυθμούς με αποτέλεσμα πολλές φορές να σας αφήνει εκτεθειμένους.

Αν είστε από αυτούς που δεν αποχωρίζονται ούτε λεπτό το κινητό τους τότε αυτό το άρθρο πρέπει να το διαβάσετε. Αυτές είναι οι 5 ρυθμίσεις που μπορείτε να κάνετε για να μην ξεφορτίζεται όλη την ώρα.

Χαμηλώστε τη φωτεινότητα Αν η φωτεινότητα του κινητού σας είναι πολύ δυνατή τότε μην απορείτε που ξεμένετε συνεχώς από μπαταρία. Σε πολλές συσκευές υπάρχει η επιλογή της αυτόματης ρύθμισης της φωτεινότητας της οθόνης ανάλογα με το που βρίσκεστε. Αν δεν υπάρχει αυτή η επιλογή τότε μπορείτε να χαμηλώνετε τη φωτεινότητα σε σημείο που να μπορείτε να διαβάζετε χωρίς να κουράζεστε.

Γι'αυτό Ξεφορτίζεται Τόσο Γρήγορα το Κινητό σας (και πώς να το Αποφύγετε)

Ξεκινήστε χαμηλώνοντας τη φωτεινότητα της οθόνης του κινητού σας.

Απενεργοποιήστε την αυτόματη ενημέρωση των εφαρμογών Αν το κινητό σας έχει επιλογή αυτόματης ενημέρωσης των εφαρμογών που έχετε σε αυτό τότε καλό θα είναι να την κλείσετε. Η αυτόματη ενημέρωση των εφαρμογών μπορεί να ρίξει την μπαταρία σας και κατά 70%.

Κλείστε τις ειδοποιήσεις και τα δεδομένα Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή πόσα like έχετε σε φωτογραφία που ανεβάσατε στο Instagram ή στο Twitter ή ποιος έκανε καινούργια ανάρτηση video στο Youtube. Μπορείτε όταν θέλετε να δείτε κάτι να μπαίνετε στην εκάστοτε εφαρμογή και να το βλέπετε. Όλες τις άλλες ώρες καλό είναι να κλείνετε τις ειδοποιήσεις. Πέρα από το ότι θα κάνετε καλό στην μπαταρία του κινητού σας, θα έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο.

Βούτηξε το Κινητό στο Νερό. Υπάρχει Λύση!

Απενεργοποιήστε τη δόνηση. Χαλάει την μπαταρία σας χωρίς λόγο.

Απενεργοποιήστε τη δόνηση Η δόνηση καταναλώνει πολύ περισσότερη μπαταρία από όταν έχετε το κινητό σας δυνατά και φυσικά από όταν το έχετε στο αθόρυβο. Αν είστε από αυτούς που αγαπούν τη δόνηση, σκεφτείτε το ξανά και απενεργοποιήστε την. Έτσι, η μπαταρία του κινητού σας δεν θα πέφτει πολύ γρήγορα.

5 Σημεία του Σπιτιού που Δεν Πρέπει να Χρησιμοποιείτε το Κινητό σας

Φορτίζετε το κινητό σας όσο πρέπει Μην φορτίζετε το κινητό σας μέχρι το 100%. Προτιμάτε να το φορτίζετε μέχρι το 80%. Εάν φορτιστεί πλήρως τουλάχιστον μην το αφήνετε συνδεδεμένο με τον φορτιστή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάτι τέτοιο με την πάροδο του χρόνου θα κάνει κακό στην μπαταρία σας.

Μην υπερφορτίζετε το κινητό σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίστευτα Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με έναν Συνδετήρα

.

Ξέρετε πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα χαλασμένο φερμουάρ ή πώς θα κάνετε τα γυαλιά σας σαν καινούρια; Με έναν συνδετήρα, φυσικά!

Αυτά τα Καθημερινά Αντικείμενα Έχουν Περισσότερα Μικρόβια από την Τουαλέτα σας

.

Δείτε ποια 8 αντικείμενα καθημερινής χρήσης έχουν περισσότερα μικρόβια από την τουαλέτα σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κραγιόν
To πιο Περίεργο Τρικ για να Καταλάβετε αν σας Ταιριάζει ένα Κραγιόν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

times square
Θέλετε να Μείνετε στην Times Square; Δείτε Πόσο θα σας Κοστίσει!
More in LIVING +, PLUS +
κραγιόν
To πιο Περίεργο Τρικ για να Καταλάβετε αν σας Ταιριάζει ένα Κραγιόν

Το σωστό κραγιόν είναι μεγάλο κεφάλαιο. Αν σας ταιριάζει απόλυτα θα αναδείξει το υπόλοιπο μακιγιάζ και θα κάνει το πρόσωπο...

Close