1 στους 2 θα Αντάλλασσαν το Σεξ για να Έχουν Περισσότερο Χώρο στην Ντουλάπα!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

1 στους 2 θα Αντάλλασσαν το Σεξ για να Έχουν Περισσότερο Χώρο στην Ντουλάπα!

Πρόκειται για μια συμπαντική αλήθεια: δεν υπάρχει αυτό που θα αποκαλούσαμε «αρκετός χώρος στην ντουλάπα». Για τους περισσότερους ανθρώπους, ειδικά αυτούς που ζουν σε μικρά διαμερίσματα, οι άνετες ντουλάπες είναι πολυτέλεια. Δεν αποτελεί, λοιπόν, έκπληξη το γεγονός ότι κάποιοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν μερικές θυσίες για να κερδίσουν λίγο χώρο.

Αυτές Είναι οι 10 Καλύτερες Συμβουλές για το Πλύσιμο των Ρούχων

Μια νέα έρευνα της εταιρείας αποθηκευτικών χώρων «MakeSpace» αποφάσισε να διαπιστώσει τι θυσίες ήταν διατεθειμένοι να κάνουν οι ιδιοκτήτες για να κερδίσουν λίγο έξτρα χώρο στην ντουλάπα τους. Οι 1000 συμμετέχοντες απάντησαν χωρίς δισταγμούς: είπαν πως θα ήταν διατεθειμένου να περάσουν 6 μήνες χωρίς σεξ αν αυτό σήμαινε ότι θα αποκτήσουν περισσότερο χώρο στην ντουλάπα. Σωστά διαβάσατε – καθόλου σεξ για 6 μήνες με αντάλλαγμα μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες ντουλάπες! Φυσικά αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που θα θυσίαζαν. Κάποιοι (το 17.2%) είπαν πως θα ανέχονταν μείωση στον μισθό τους για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

ντουλάπα

Θα ήταν διατεθειμένου να περάσουν 6 μήνες χωρίς σεξ αν αυτό σήμαινε ότι θα αποκτήσουν περισσότερο χώρο στην ντουλάπα.

Interior Designers μας Λένε τα Μυστικά για την Τέλεια Οργάνωση των Ρούχων

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, η έρευνα διαπιστώνει πως η έλλειψη αποθηκευτικού χώρου στις ντουλάπες μπορεί να αποτελέσει αιτία πίεσης και άγχους για τα ζευγάρια που ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες (το 52.2%) δήλωσαν πως η έλλειψη χώρου γίνεται συχνά αιτία αντιπαραθέσεων μεταξύ συντρόφων ή ακόμα και συγκατοίκων. Κάποιοι από αυτούς τους συμμετέχοντες το πήγαν στα άκρα δηλώνοντας πως θα απομάκρυναν τα πράγματα του ετέρου ημίσεος χωρίς την έγκρισή του και χωρίς να ενημερώσουν. Το 32.7% των γυναικών και το 16.4% των ανδρών ομολόγησαν πως εφάρμοσαν την παραπάνω πρακτική για να αποκτήσουν περισσότερο προσωπικό χώρο στην ντουλάπα.

ντουλάπα

Κάποιοι δήλωσαν πως θα απομάκρυναν τα πράγματα του ετέρου ημίσεος χωρίς την έγκρισή του και χωρίς να ενημερώσουν.

7 Τρόποι με τους Οποίους το Χρώμα Βοηθάει στην Οργάνωση του Σπιτιού

Επιβεβαιώνοντας πως ο αποθηκευτικός χώρος στην ντουλάπα είναι το μήλον της έριδος του real estate, το 52.6% των ερωτηθέντων είπε πως θα προτιμούσε μια walk-in ντουλάπα (δηλαδή κανονικό βεστιάριο στην κρεβατοκάμαρα) από ένα δεύτερο μπάνιο. Η αλήθεια είναι πως αυτό βγάζει κάποιο νόημα, καθώς τα 2/3 των συμμετεχόντων δήλωσαν πως η ντουλάπα του υπνοδωματίου τους είναι το πιο ακατάστατο σημείο του σπιτιού. Εσείς τι θα θυσιάζατε;

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαλαρά Χριστούγεννα: 7 Tips για Γιορτές Χωρίς Στρες

.

Μπορεί να αγαπάτε πολύ τα Χριστούγεννα αλλά μαζί με τις χαρούμενες στιγμές έρχεται και το άγχος. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για γιορτές χωρίς στρες.

Μίνιμαλ Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση: Οι πιο Όμορφες Ιδέες

.

8 υπέροχες και μοναδικές ιδέες για την πιο απλή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Ψεύτικο ή Αληθινό; Όλη η Αλήθεια για τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα!

.

Μπορεί να επιμένετε στα ψεύτικα χριστουγεννιάτικα δέντρα γιατί η οικολογική σας συνείδηση δεν σας το επιτρέπει. Τι λένε όμως οι αριθμοί;

Το πιο Ακριβό Στολίδι του 2014 Κοστίζει Πανάκριβα!

.

Το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο στολίδι για το 2014 πωλείται στα Harrods του Λονδίνου.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

αϋπνία
Αυτή η Θεραπεία για την Αϋπνία Είναι Τόσο Περίεργη που Μπορεί και να Έχει Αποτέλεσμα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Με ΑΥΤΑ τα Tips θα Χάσετε Βάρος σε μια Ημέρα
More in LIVING +, PLUS +
Close