Τα Βήματα που Πρέπει να Ακολουθήσετε για να Οργανώσετε το Πρώτο Μπάρμπεκιου της Χρονιάς στο Μπαλκόνι

Κατηγορίες: ENDLESS STORIES, OUTDOOR, ΒΕΡΑΝΤΑ

Τα Βήματα που Πρέπει να Ακολουθήσετε για να Οργανώσετε το Πρώτο Μπάρμπεκιου της Χρονιάς στο Μπαλκόνι

Η θερμοκρασία ανεβαίνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο και όλοι μας έχουμε την ανάγκη να βγούμε από το σπίτι και να περάσουμε περισσότερο χρόνο στη φύση. Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη περίοδος να καθαρίσετε το μπαλκόνι και να οργανώσετε το πρώτο ΒΒQ (μπάρμπεκιου) του καλοκαιριού για να υποδεχτείτε το καλοκαίρι με τον πιο όμορφο τρόπο.

Tip Πριν ξεκινήσετε το καθάρισμα του μπαλκονιού απλώστε στο σαλόνι σας εφημερίδες ή ένα παλιό σεντόνι και μεταφέρετε εκεί όλα τα πράγματα και τα φυτά που βρίσκονται στο μπαλκόνι σας. Πριν τοποθετήσετε οποιοδήποτε αντικείμενο μέσα στο σπίτι καθαρίστε το με μια σπογγοπετσέτα Endless που θα έχετε προηγουμένως βρέξει με λίγο υγρό γενικού καθαρισμού της Endless.

Ο Μάιος είναι ο ιδανικός μήνας για να καθαρίσετε το μπαλκόνι σας.

Η σπογγοπετσέτα της Endless θα γίνει ο πιο χρήσιμος σύμμαχός σας στην καθαριότητα κάθε σημείου εντός και εκτός του σπιτιού. Έχει μοναδική αντοχή και απορροφητικότητα και διατίθεται σε 2 μεγέθη αλλά και σε ρολό.

Οι σπογγοπετσέτες της Endless θα είναι σημαντικός σύμμαχός σας στην καθαριότητα του μπαλκονιού.

Βήμα 1ο: Καθαρίστε τα τζάμια Χρησιμοποιώντας χαρτί κουζίνας Endless και το υγρό τζαμιών Blue Action της Endless τα τζάμια σας θα γίνουν αόρατα μέσα σε λίγα λεπτά. Το συγκεκριμένο υγρό τζαμιών κάνει κάθε γυάλινη επιφάνεια “τζάμι”. Εκτός από διάφανη καθαριότητα, περιορίζει την εναπόθεση σκόνης και τις θαμπάδες. Καθαρίστε τα τζάμια σας σχηματίζοντας σε κάθε κίνηση το αγγλικό γράμμα S και ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω.

Ξεκινήστε την καθαριότητα του μπαλκονιού από τα τζάμια.

Tip Οι μέρες που είναι λίγο πιο μουντές και συννεφιασμένες είναι ιδανικές για την καθαριότητα των τζαμιών καθώς όταν υπάρχει μεγάλη ηλιοφάνεια μπορεί να δημιουργηθούν θαμπάδες στα τζάμια σας. Βέβαια με το Blue Action υγρό της Endless δεν θα αντιμετωπίσετε τέτοιο πρόβλημα ακόμα και τις πιο ηλιόλουστες ημέρες.

Τα τζάμια γίνονται αόρατα με το υγρό τζαμιών της Endless.

Bήμα 2ο: Καθαρίστε τα κάγκελα Αν τα κάγκελα έχουν απλά λερωθεί μπορείτε να τα καθαρίσετε με την ακόλουθη μέθοδο καθαρισμού. Φτιάξτε ένα μείγμα με ίση ποσότητα νερού και λεμονιού και τρίψτε καλά τα κάγκελα με ένα σφουγγάρι Endless. Aν μετά τον καθαρισμό παρατηρήσετε σκουριά στα κάγκελα τότε θα χρειαστούν βάψιμο. Τρίψτε τα κάγκελα με ένα συρμάτινο σφουγγάρι Endless. Το συγκεκριμένο σφουγγάρι διαθέτει χερούλι για να σας διευκολύνει στο καθάρισμα. Μόλις ολοκληρώσετε το τρίψιμο ξεπλύντε με νερό, χρησιμοποιώντας το λάστιχο, και μόλις στεγνώσουν τα κάγκελα περάστε αστάρι. Όταν στεγνώσει το αστάρι μπορείτε να περάσετε την μπογιά που επιθυμείτε.

Χρησιμοποιήστε τα σφουγγαράκια της Endless για να καθαρίσετε έπιπλα, κάγκελα αλλά και άλλες βρωμιές στο μπαλκόνι σας.

Tip Αν τα κάγκελα έχουν και τζάμι μπορείτε να τα καθαρίσετε με το υγρό τζαμιών Blue Action της Endless.

Τα κάγκελα θα λάμψουν σαν καινούρια καθαρίζοντάς τα με τον σωστό τρόπο.

Βήμα 3ο: Φρεσκάρετε τα έπιπλα του μπαλκονιού Βγάλτε τα καλύμματα και τις μαξιλαροθήκες που έχουν τα έπιπλα στο μπαλκόνι σας και βάλτε τα στο πλυντήριο. Χρησιμοποιώντας μια σπογγοπετσέτα Endless και λίγο ξίδι καθαρίστε τα έπιπλα. Αν τα έπιπλα είναι μεταλλικά τρίψτε τα με ένα σφουγγαράκι Endless και ένα μείγμα νερού και υγρού καθαρισμού γενικής χρήσης Ultra της Endless. Οι λεκέδες και τα στίγματα θα απομακρυνθούν.

Για την καθαριότητα του πατώματος του μπαλκονιού σας επιλέξτε υγρά γενικού καθαρισμού.

Extra tip Για να διατηρείτε τα έπιπλα του μπαλκονιού σε καλύτερη κατάσταση καθ’όλη τη διάρκεια του έτους φροντίστε να τα καλύπτετε με ειδικά πλαστικά προστατευτικά για να τα προστατεύετε από τον ήλιο, τη βροχή ή τα έντομα.

Βήμα 4ο: Καθαρίστε τα πατώματα Αρχικά ξεπλύντε το μπαλκόνι σας με νερό για να απομακρυνθούν έντομα, χώματα και άλλες βρωμιές. Στη συνέχεια σφουγγαρίστε το καλά χρησιμοποιώντας το υγρό γενικής χρήσης Ultra της Endless. To συγκεκριμένο υγρό δαπέδων και επιφανειών είναι ο βοηθός της νοικοκυράς για το νοικοκυριό σε κάθε επιφάνεια. Καθαρίζει κάθε βρωμιά και αρωματίζει διακριτικά, ενώ μπορείτε να το βρείτε σε 4 υπέροχα αρώματα: κεράσι, λεβάντα, λεμόνι ή πράσινο σαπούνι.

Ακόμα και οι πιο δύσκολοι λεκέδες καθαρίζονται αποτελεσματικά με τα σωστά απορρυπαντικά.

Tip Για στίγματα που έχουν μείνει πάνω στα πλακάκια από τις γλάστρες, ψεκάστε με λίγο πολυκαθαριστικό με χλώριο της Endless και αφήστε το να δράσει για μια ώρα. Στη συνέχεια τρίψτε το σημείο με ένα συρμάτινο σφουγγάρι και ξεπλύνετε με μπόλικο νερό.

Για δύσκολους λεκέδες χρησιμοποιήστε χλώριο.

Βήμα 5ο: Οργανώστε ΒΒQ Τώρα έχετε ένα πεντακάθαρο μπαλκόνι και μπορείτε να μεταφέρετε και πάλι τις γλάστρες και τα έπιπλα στο μπαλκόνι σας. Οργανώστε ένα BBQ για τους φίλους σας στο πεντακάθαρο μπαλκόνι και υποδεχτείτε το καλοκαίρι με τον πιο όμορφο τρόπο. Πριν αλλά και μετά τη χρήση του BBQ θα πρέπει να ακολουθήσετε την ίδια μέθοδο καθαρισμού.

Μόλις καθαρίσετε το μπαλκόνι σας θα μπορείτε να οργανώσετε το πιο ωραίο BBQ πάρτι!

Βήμα 6ο: Καθαρίστε το BBQ Βάλτε μαγειρική σόδα στη σχάρα του BBQ και αφήστε τη να δράσει για 24 ώρες. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το καθαριστικό φούρνων και εστιών της Endless για να αποκτήσετε το πιο καθαρό και αστραφτερό BBQ. Το καθαριστικό φούρνων της Endless εξαφανίζει λιπαρούς λεκέδες, καμμένα υπολείμματα φαγητού και λίπη από φούρνους και εστίες μέσα σε λίγα λεπτά. Ψεκάστε λοιπόν με το καθαριστικό το BBQ και στη συνέχεια τρίψτε με ένα σφουγγαράκι. Στο τέλος ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Αν χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά το BBQ μετά από καιρό τότε καθαρίστε το με το ειδικό καθαριστικό της Endless.

Φυσικά για να μην κουράζεστε πολύ κάθε χρόνο στην καθαριότητα του μπαλκονιού και του BBQ φροντίστε να προστατεύετε τον χώρο σας όσο καλύτερα μπορείτε. Βάλτε ένα πατάκι κάτω από το BBQ για να μην στάζουν λίπη στα πλακάκια και κρεμάστε στο μπαλκόνι σας λωρίδες αλουμινόχαρτου Endless που λόγω της αντανάκλασης που κάνουν διώχνουν τα περιστέρια. Τέλος βάλτε σε διάφορα σημεία του μπαλκονιού μπαχαρικά ώστε να απομακρύνετε έντομα και απολαύστε και φέτος το μπαλκόνι σας ανενόχλητοι.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Endless εδώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να Γιατί θα Πρέπει να Ακολουθούμε τις Οδηγίες Χρήσης σε Κάθε Απορρυπαντικό στο Σπίτι

.

Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης στα απορρυπαντικά σας για καλύτερο καθάρισμα και οικονομία.

Όχι δεν Υπερβάλουμε! ΑΥΤΑ τα 9 Σημεία Θέλουν Καθημερινά Καθάρισμα

.

Κι όμως, κάποια αντικείμενα στο σπίτι χρειάζονται πολύ συχνό καθάρισμα.

9 Tips για να Διώξετε Κάθε Είδους Ακαθαρσία ή Μυρωδιά που Αφήνουν τα Κατοικίδιά σας στο Σπίτι

.

Να πώς θα διώξετε κάθε δύσκολο λεκέ που δημιούργησαν τα κατοικίδιά σας στο σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έξτρα Φωτισμός στη Βεράντα: 3 Ανατρεπτικές Ιδέες!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

βεράντα
10 Τρόποι για να Κάνετε την Βεράντα σας Έναν πιο… Ιδιωτικό Χώρο!
More in ENDLESS STORIES, OUTDOOR, ΒΕΡΑΝΤΑ
Έξτρα Φωτισμός στη Βεράντα: 3 Ανατρεπτικές Ιδέες!

3 φωτιστικά που θα ανανεώσουν τη βεράντα σας.

Close