Φωτισμός: Αλλάξτε τον στο Δωμάτιό σας από το Κινητό σας

Κατηγορίες: ΑΓΟΡΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Φωτισμός: Αλλάξτε τον στο Δωμάτιό σας από το Κινητό σας

Η διάθεσή σας δεν είναι σταθερή από μέρα σε μέρα, ή και από ώρα σε ώρα. Γιατί πρέπει να είναι και ο φωτισμός σας. Το νέο σύστημα Phillips Hue έρχεται για να ταράξει τα νερά στο χώρο του φωτισμού του σπιτιού σας!

Καλωσήρθατε στο μέλλον του φωτισμού. Υπάρχει τρόπος να μεταμορφώσετε έναν χώρο και να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε με ένα app που σας επιτρέπει να προγραμματίζετε διαφορετικά το φως του σπιτιού σας από την οθόνη του κινητού σας.

Φωτισμός: 5 Συνηθισμένα Λάθη που Κάνουμε στο Σπίτι

To Phillips Hue συνδέει τον φωτισμό του σπιτιού σας με το smartphone ή το tablet σας και μετατρέπει οποιονδήποτε χώρο ανάλογα με τη διάθεσή σας και με το τι θέλετε να κάνετε την κάθε στιγμή. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο ιδανικό για διάβασμα και χαλάρωση, για δουλειά ή για διασκέδαση.

thehomeissue_phillipshue01

Ο χρωματιστός φωτισμός μπορεί να αλλάξει την εικόνα του χώρου σας αλλά και τη δική σας διάθεση.

Φωτισμός: Πώς να υψώσετε... παράστημα (video)

Πώς λειτουργεί Κρατώντας στα χέρια σας το tablet ή το smartphone και έχοντας μπροστά σας την παλέτα με τα χρώματα μπορείτε να παίζετε με το κάθε φωτιστικό του σπιτιού σας και να δημιουργείτε ανάλογα με τη διάθεσή σας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να δώσετε άλλο χρώμα στον φωτισμό που προέρχεται από το φωτιστικό του δωματίου σας και διαφορετικό σε αυτόν που προέρχεται από τη λάμπα του γραφείου σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ελληνικό δαιμόνιο κατακτά την Apple

.

35χρονος ομογενής είναι ο δημιουργός εφαρμογής του iPhone.

Google glass: Δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια

.

Οι φανατικοί των gadgets περίμεναν με αγωνία την κυκλοφορία τους στην αγορά. Τι αλλάζει όμως πραγματικά με τα «έξυπνα» γυαλιά της Google;

iPad Air

.

Το νέο tablet της Apple ήρθε για να σας εντυπωσιάσει!

Το Έξυπνο Φωτεινό Χαλί που θα Αλλάξει το Πάτωμά σας!

.

Κι όμως ένα χαλί μπορεί να είναι αρκετά έξυπνο για να σας καθοδηγήσει στο χώρο, να αντικαταστήσει τις πινακίδες σε διάφορους χώρους και να μετατρέψει τους βαρετούς διαδρόμους ενός γραφείου σε μοναδικό θέαμα!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μπάνιο: Ο Δεκάλογος της Επιτυχίας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Με αυτόν τον Τρόπο δεν θα Σπάσει Ποτέ Ξανά το Μπισκότο μέσα στον Καφέ (VIDEO)
More in ΑΓΟΡΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Μπάνιο: Ο Δεκάλογος της Επιτυχίας!

Πολλές φορές τα μικρά καθημερινά πράγματα μπορούν να αλλάξουν ουσιαστικά την αίσθηση ενός χώρου. Ξαναθυμηθείτε δέκα από αυτά και θα...

Close