Φενγκ Σούι: 11 Διακοσμητικές Συμβουλές για να Αυξήσετε τη Γονιμότητα

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Φενγκ Σούι: 11 Διακοσμητικές Συμβουλές για να Αυξήσετε τη Γονιμότητα

Κι όμως, όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο, οι Κινέζοι χρησιμοποιούν μερικά φενγκ σούι tips τα οποία, όπως ισχυρίζονται, θα σας βοηθήσουν να «συλλάβετε» πιο εύκολα. Σίγουρα δεν βλάπτει να δοκιμάσει κανείς.

Μπορεί να μην πιστεύετε σε αυτά και σίγουρα δεν υπάρχει κανείς που θα σας εγγυηθεί ότι φτιάχνοντας τον χώρο του σπιτιού σας με τέτοιο τρόπο θα έχετε αποτέλεσμα. Οι ειδικοί στο φενγκ σούι, όμως, λένε πως κάνοντας μερικές μικροαλλαγές στο σπίτι σας θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνετε γονείς. Δείτε ποιες είναι αυτές.

Ενεργοποιήστε την καλή ενέργεια Η βορειοδυτική κατεύθυνση είναι η κατεύθυνση από την οποία έρχεται η «τύχη του απογόνου», όπως την ονομάζουν οι Κινέζοι. Επίσης, είναι η κατεύθυνση του «ουρανού» σύμφωνα με το φενγκ σούι (από εκεί δεν έρχονται και οι πελαργοί που φέρνουν τα μωρά;).

Δείτε, επίσης, 12 φενγκ σούι συμβουλές για τύχη και χρήμα.

Η σωστή στάση του ύπνου Βάζοντας τον άντρα να κοιμηθεί με το κεφάλι προς τα βορειοδυτικά, να κάθεται στη δουλειά του κοιτώντας προς τα βορειοδυτικά και γενικά να κάνει τα πάντα κοιτώντας προς τα εκεί, ενεργοποιείτε επίσης την «τύχη του απογόνου». Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά καλό είναι να μετακινήσετε και το κρεβάτι σας με την μεριά του συζύγου σας να κοιτάει προς τα βορειοδυτικά.

Ενεργοποιήστε την τύχη του απογόνου.

Τι Δείχνει η Στάση Ύπνου για τη Σχέση σας;

Άνεμος γονιμότητας Ένας άλλος τρόπος για να ενεργοποιήσετε την «τύχη του απογόνου» είναι να βάλετε έναν μεταλλικό ανεμιστήρα στην κρεβατοκάμαρά σας. Τοποθετήστε τον στην βορειοδυτική πλευρά του δωματίου και ανοίγετέ τον στη διάρκεια της ημέρας. Να θυμάστε να τον κλείνετε όταν κοιμάστε γιατί σύμφωνα με το φενγκ σούι δεν πρέπει να παραμένει ανοιχτός κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Αφαιρέστε ό,τι μπλοκάρει την εξώπορτα Σιγουρευτείτε πως ο χώρος μπροστά από την εξώπορτα του σπιτιού σας είναι ανοιχτός και ότι δεν υπάρχει κάτι που να εμποδίζει την κίνηση της ενέργειας. Δείτε μην τυχόν υπάρχει κάποιο δέντρο ή κάποιο άσχημο αντικείμενο μπροστά στην είσοδο του σπιτιού σας. Η μπροστινή πόρτα του σπιτιού σας θεωρείται «το στόμα του τσι» και από εκεί μπαίνει όλη η ενέργεια μέσα στο σπίτι. Καθαρίστε οτιδήποτε μπορεί να μπαίνει μπροστά στην πόρτα σας και δεν την διατηρεί όμορφη όπως πρέπει να είναι.

Προσοχή να μην μπλοκάρετε τον χώρο πίσω από την πόρτα σας με αντικείμενα.

Κάντε καλή εντύπωση σε κάθε επισκέπτη πριν μπει στο σπίτι σας δημιουργώντας μια όμορφη είσοδο. 

Ενισχύστε τον δυτικό τομέα Ο δυτικός τομέας είναι αυτός που συνδέεται με τα παιδιά. Γι’αυτό το λόγο πρέπει να αποφύγετε να έχετε στα δυτικά του σπιτιού σας αντικείμενα που έχουν σχέση με φωτιά, όπως τα κεριά και οι λάμπες. Γήινα αντικείμενα, όπως είναι τα βάζα αποτελούν τέλεια αντικείμενα που προσελκύουν την γονιμότητα. Ενισχύστε το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρά σας με μεταλλικά αντικείμενα, όπως είναι οι ανεμιστήρες, τα στερεοφωνικά και άλλα ηλεκτρονικά αντικείμενα. Ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε στους τοίχους σας με μέταλλο;

Η τακτοποίηση της δύσης Τέλος θα πρέπει να αλλάξετε τον δυτικό τομέα του σπιτιού σας (και τις δυτικές γωνιές της κρεβατοκάμαρας και του σαλονιού) για να μην περιέχει φορτωμένες ντουλάπες και δωμάτια γεμάτα με πράγματα. Πρέπει τα δυτικά σημεία του σπιτιού και των δωματίων να είναι όμορφα διακοσμημένα και πάνω από όλα τακτοποιημένα. Αν υπάρχει μπάνιο στον δυτικό τομέα του σπιτιού, φροντίστε οι πόρτες του μπάνιου να είναι πάντα κλειστές και να έχετε ένα απαλό φως μέσα σε αυτό το δωμάτιο.

thehomeissue_fengshui01

Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε καθαρές και τακτοποιημένες τις δυτικές πλευρές του σπιτιού σας.

Παρατηρήστε το φενγκ σούι της κύριας κρεβατοκάμαρας Το φενγκ σούι της κρεβατοκάμαρας είναι πολύ σημαντικό όταν προσπαθείτε να συλλάβετε. Το κρεβάτι σας δεν πρέπει ποτέ να μοιράζεται την ίδια πόρτα με έναν τοίχο, ένα μπάνιο ή μια κουζίνα. Τηλεοράσεις και αντικείμενα της δουλειάς, όπως είναι οι υπολογιστές, οι καθρέφτες, τα φυτά και ο εξοπλισμός δουλειάς πρέπει να αφαιρούνται. Η ξεκούραση και ο ρομαντισμός είναι οι μοναδικές δραστηριότητες που πρέπει να γίνονται σε αυτό το δωμάτιο.

Χρησιμοποιήστε σύμβολα γονιμότητας Το φενγκ σούι χρησιμοποιεί έναν αριθμό από σύμβολα πολλά από τα οποία προωθούν την γονιμότητα. Δείτε ποια είναι αυτά: Δράκοι Βάζοντας έναν δράκο στο κομοδίνο του άντρα σας, σύμφωνα με το φενγκ σούι, αυξάνετε τις πιθανότητες να αποκτήσετε παιδί. Φροντίστε ο δράκος να είναι μικρός διαφορετικά θα δημιουργήσει υπερβολική ενέργεια στο δωμάτιο και θα κάνει την ξεκούρασή σας δύσκολη υπόθεση. Ελέφαντες Βάλτε ένα ζευγάρι ελεφαντάκια σε οποιαδήποτε μεριά της πόρτας της κρεβατοκάμαράς σας. Οι ελέφαντες συνδέονται με την εγκυμοσύνη. Διαφορετικά μπορείτε να βάλετε έναν ελέφαντα στο σαλόνι σας. Τα ελεφαντάκια στο υπνοδωμάτιο λένε πως συνήθως «παράγουν» αγοράκια.

thehomeissue_psari

Ένα τέτοιο διακοσμητικό λένε πως βοηθάει στη σύλληψη.

Διπλό ψάρι Το διπλό ψάρι συμβολίζει την ένωση του γάμου. Βάλτε το στη βορειοδυτική γωνία της κρεβατοκάμαρας. Ένα μονό μπαμπού Βάλτε το στην βόρεια πλευρά της κρεβατοκάμαράς σας για να ενισχύσετε τη γονιμότητα. Λένε πως το μπαμπού βοηθάει στη σύλληψη.

thehomeissue_fanari

Από ένα τέτοιο φαναράκι δεξιά και αριστερά του κρεβατιού σας θα βοηθήσει την γονιμότητά σας σύμφωνα με τους ειδικούς του φενγκ σούι.

Κόκκινα φαναράκια από χαρτί Κρεμάστε ένα φαναράκι από την κάθε μεριά του κρεβατιού σας καθώς πιστεύεται πως αυτά φέρνουν εξαιρετική ενέργεια στην κρεβατοκάμαρά σας.

Εξισορροπήστε το yin και το yang Αυτό σημαίνει πως πρέπει το υπνοδωμάτιο να είναι διακοσμημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ισορροπεί το γυναικείο και το ανδρικό στοιχείο. Βάλτε κάποια πιο γυναικεία διακοσμητικά, αλλά προσθέστε, επίσης, αποχρώσεις πιο σκούρες και πιο γήινες. Μερικά καλά χρώματα για υπνοδωμάτιο είναι το λευκό, το ιβουάρ, το καφέ, το ροζ και το χρυσό. Αυτές οι αποχρώσεις βοηθάνε στην αρμονία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι αλλά και στη σεξουαλική επιθυμία.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Τρόποι για να Φτιάξετε ένα Υγιές Σπίτι

.

Αυτά πρέπει να διαθέτει ο χώρος που ζείτε για να είναι υγιής για εσάς και ένα μέρος όπου θα απολαμβάνετε να βρίσκεστε εσείς και οι δικοί σας.

Φενγκ Σούι στο Γραφείο: Ακολουθήστε Αυτούς τους Κανόνες και Όλα θα Αλλάξουν

.

Πολλοί πλούσιοι στον κόσμο συμβουλεύονται ειδικούς Φενγκ Σούι πριν μπουν στο γραφείο τους. Να τι μπορείτε να κάνετε και εσείς για να προσελκύσετε πλούτο.

Φέρτε την Ευτυχία στο Σπίτι σας με τη Βοήθεια του Φενγκ Σούι

.

Νιώστε πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι στο σπίτι σας με τη βοήθεια του φενγκ σούι.

Φενγκ Σούι: 12 Σπιτικά Tips για να Αλλάξει η Τύχη σας και να Αποκτήσετε Χρήματα

.

Το φενγκ σούι εδώ και χιλιάδες χρόνια υποστηρίζει πως μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας αν ακολουθήσουμε τις συμβουλές του. Δοκιμάστε το, τι έχετε να χάσετε;


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διακοσμήστε το Σπίτι σας με την Τελευταία Λέξη της Μόδας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Baby Shampoo: 11 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με Λίγο από Αυτό
More in ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΣΠΙΤΙ
Διακοσμήστε το Σπίτι σας με την Τελευταία Λέξη της Μόδας!

Δείτε τις υπέροχες ιδέες που μπορείτε και εσείς να κάνετε πράξη.

Close