Άνοιξε στη Νέα Υόρκη το Πρώτο Καφέ με Γάτες!

Κατηγορίες: PLUS +, NEWS +, OMG!

Άνοιξε στη Νέα Υόρκη το Πρώτο Καφέ με Γάτες!

Στη Νέα Υόρκη γίνονται τα πιο τρελά πράγματα, και αυτή τη φορά η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε φαντασία. Όσοι αγαπούν τις γάτες (που δεν είναι και λίγοι) έχουν βρει το στέκι τους καθώς μόλις άνοιξε το πρώτο καφέ που δίνει και γάτες μαζί με το ρόφημά σας!

thehomeissue_gates03

Το καφέ ονομάζεται Meow Parlour και είναι γεμάτο παιχνίδια για γάτες.

Δύο τρελές με τις γάτες -η Christina Ha και η Emilie Legrand- άνοιξαν αυτό το καφέ και έχουν ήδη δει μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό. Φανταστείτε πως το καφέ είναι εντελώς ρεζερβέ μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάνεις σχετικά με το Meow Parlour (έτσι λέγεται το καφέ) είναι ότι οι ιδιοκτήτριές του ενδιαφέρονται πάρα πολύ για τις γάτες τους και γι’ αυτόν τον λόγο βάζουν τον κόσμο να συμπληρώσει αρκετά χαρτιά για να μπορέσει να τις πλησιάσει. Προφανώς νοιάζονται περισσότερο για την υγεία και την ευχαρίστηση των γατών τους παρά για τα λεφτά και αυτό φαίνεται από τη διακόσμηση του χώρου και από τις διαδικασίες από τις οποίες πρέπει να περάσουν οι πελάτες για να περάσουν την είσοδο του καφέ. Πιο συγκεκριμένα πρέπει να βγάλουν τα παπούτσια τους, να πλύνουν τα χέρια τους και να κάνουν και ένα κατακόρυφο (εντάξει, το τελευταίο το προσθέσαμε εμείς).

thehomeissue_gates1

Βλέποντας το χώρο ευχόμαστε να ήμασταν γάτες για να μπορούμε να μένουμε και να παίζουμε ανενόχλητες σε ένα τόσο τέλειο περιβάλλον.

thehomeissue_gates02

Το καφέ αυτό αποτελεί το τέλειο μέρος για να έρθουν κοντά τα παιδιά των επισκεπτών με τα κατοικίδια ζώα.

Μέσα στο χώρο υπάρχουν κουτιά με παιχνίδια από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε για να παίξετε με τις γάτες, ενώ οι γάτες που μένουν μόνιμα στο καφέ είναι αυτή τη στιγμή 10. Κάθε γάτα έχει τη δική της προσωπικότητα ενώ όλες είναι πολύ κοινωνικές, ήρεμες και τους αρέσει να κάνουν παρέα με ανθρώπους.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως αν κάποιος από τους πελάτες δεθεί πολύ με μία γάτα μπορεί να την υιοθετήσει και να την πάρει μαζί του φεύγοντας. Φυσικά πριν γίνει κάτι τέτοιο θα περάσει από γιατρούς (ο άνθρωπος, όχι η γάτα), θα ζητηθεί αντίγραφο της φορολογικής του δήλωσης για να αποδειχτεί αν είναι σε θέση να συντηρήσει τη γάτα και θα υποσχεθεί πως θα της φτιάξει τον δικό της χώρο στο σπίτι του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλωσορίστε τη γάτα σας στο σπίτι…

.

…και φροντίστε να δημιουργήσετε μια ομαλή συνθήκη συγκάτοικησης τόσο για εσάς όσο και για εκείνη.

8 Παράξενα Πράγματα που δεν Ξέρετε για τον Καφέ και Πρέπει να Μάθετε

.

Αυτά είναι τα 8 πιο παράξενα πράγματα που δεν ξέρετε για τον καφέ.

Πετάει, πετάει ο... σκύλος σας;

.

Καλά καλά δεν έχουνε μάθει οι περισσότεροι άνθρωποι να μη φοβούνται όταν πετάνε με το αεροπλάνο, ένα έξυπνο τυπάκι αποφάσισε να γίνει πλούσιος εκπαιδεύοντας τους σκύλους "να μην ιδρώνει το αυτί τους" όταν βρίσκονται στον αέρα!

Η Κουζίνα που Κοστίζει 2,1 εκ. δολάρια και Είναι πιο Μικρή από τη Δική σας!

.

Θα δίνατε 2,1 εκατομμύρια δολάρια για ένα διαμέρισμα που θα είχε αυτή την κουζίνα;


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε τα Σούπερ Δυνατά και Φυσικά Καθαριστικά που Έχετε ήδη Σπίτι σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

10 Τροφές για Ήρεμο Ύπνο
More in NEWS +, OMG!, PLUS +
Δείτε τα Σούπερ Δυνατά και Φυσικά Καθαριστικά που Έχετε ήδη Σπίτι σας

Κάντε το σπίτι σας να αστράφτει με ελάχιστο κόστος με φυσικά καθαριστικά προϊόντα που έχετε ήδη στα ντουλάπια της κουζίνας...

Close