7+1 Λόγοι για να Επιλέξετε ΑΥΤΟ το Πλυντήριο Ρούχων

Κατηγορίες: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

7+1 Λόγοι για να Επιλέξετε ΑΥΤΟ το Πλυντήριο Ρούχων

Αν θέλετε πιο καθαρά και μαλακά ρούχα με τη χρήση λιγότερου απορρυπαντικού, αν επιθυμείτε πλύσεις με τεράστια οικονομία νερού και ρεύματος, αν σας αρέσει να φροντίζετε το περιβάλλον τότε συνεχίστε το διάβασμα. Σας έχουμε τη λύση σε όλα τα παραπάνω προβλήματα!

Η οικονομία στο σπίτι, είναι ένα θέμα που μας απασχολεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Όμως δεν είναι πάντα ανάγκη να τη συσχετίζουμε με συμβιβασμούς, επιπρόσθετες δυσκολίες ή χαμηλότερη ποιότητα ζωής.

Αυτό είναι και το σκεπτικό της Bosch, πίσω από τη νέα σειρά πλυντηρίων της, με ένα έξυπνο σύστημα αυτόματης δοσομέτρησης του απορρυπαντικού ή πιο απλά, i-Dos.

Με το συγκεκριμένο πλυντήριο της Bocsh θα εξοικονομήσετε μεγάλη ποσότητα απορρυπαντικού.

Με το συγκεκριμένο πλυντήριο της Bosch θα εξοικονομήσετε μεγάλη ποσότητα απορρυπαντικού.

Πώς λειτουργεί το i-Dos Εσείς γεμίζετε το πλυντήριο με αρκετό υγρό απορρυπαντικό και μαλακτικό για πολλές πλύσεις. Στη συνέχεια, το ευφυΐες σύστημα αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Υπολογίζει τον όγκο κάθε φορτίου στον κάδο, ανιχνεύει πόσο λερωμένα είναι τα ρούχα και καθορίζει με ακρίβεια ml την ιδανική δοσολογία απορρυπαντικού. Σαν αποτέλεσμα, εξοικονομείτε υγρό απορρυπαντικό, μαλακτικό, ηλεκτρικό ρεύμα, νερό (έως 7.062 λίτρα νερού ανά έτος) και χρόνο ενώ παράλληλα, το οικολογικό αποτύπωμα του σπιτιού σας μειώνεται.

Το i-Dos αποτελεί μια καινοτομία της Bosch.

Το i-Dos αποτελεί μια καινοτομία της Bosch.

Το πλυντήριο Ηοme Professional i-Dos διαθέτει επίσης πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από αμέτρητα άλλα πλυντήρια της αγοράς.

Πιο απαλά και καθαρά ρούχα Η μοναδική δομή του κάδου του πλυντηρίου της Bosch προσφέρει εξαιρετικά απαλή και αποτελεσματική πλύση. Πλέον τα ρούχα σας θα είναι πιο απαλά και καθαρά από ποτέ.

Τα ρούχα σας θα είναι πολύ πιο μαλακά και απαλά.

Τα ρούχα σας θα είναι πολύ πιο μαλακά και απαλά.

Πιο «ήσυχες» πλύσεις Τα επίπεδα θορύβου του πλυντηρίου της Bosch είναι στη σωστή κλίμακα decibel ώστε οι πλύσεις και το στύψιμο να γίνονται εξαιρετικά αθόρυβα. Επιπλέον το πλυντήριο διαθέτει ενεργειακά αποδοτικό και αθόρυβο στη χρήση κινητήρα inverter, με εγγύηση 10 ετών. Τέλος, η νέα σχεδίαση των πλευρικών τοιχωμάτων δεν είναι μόνο ελκυστική στην εμφάνιση. Το σύστημα προσφέρει επίσης μεγαλύτερη σταθερότητα και μειώνει τους κραδασμούς. Επιπλέον, η ενισχυμένη μόνωση περιορίζει το θόρυβο, με αποτέλεσμα τα πλυντήρια Bosch να είναι πολύ αθόρυβα ακόμα και στη διάρκεια του κύκλου στυψίματος.

Χρονοκαθυστέρηση έναρξης 12/24 ωρών Με τη χρονοκαθυστέρηση έναρξης 24 ωρών, μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία προκαθορίζοντας τον χρόνο έναρξης του προγράμματος του πλυντηρίου. Έτσι, μπορείτε να ξέρετε με απόλυτη βεβαιότητα ότι η πλύση θα τελειώσει ακριβώς την ώρα που εσείς θέλετε.

Λιγότερο απορρυπαντικό, περισσότερη οικονομία!

Λιγότερο απορρυπαντικό, περισσότερη οικονομία και ακόμα πιο καθαρά ρούχα μόνο από την Bosch.

Οικονομία στην κατανάλωση Η τεχνολογία ActiveWater Plus αποτελείται από τρία επιμέρους συστήματα: τη συνεχή αυτόματη προσαρμογή φορτίου με έλεγχο από αισθητήρα, τη βελτιστοποιημένη εισαγωγή νερού και το σύστημα τυμπάνου. Για να αποφεύγεται η άσκοπη κατανάλωση νερού, ο αισθητήρας προσαρμόζει την ακριβή κατανάλωση νερού στις απαιτήσεις της πλύσης, ανάλογα με το είδος του υφάσματος των ρούχων και την ποσότητά τους. Τα ρούχα μουλιάζουν ταχύτερα και πιο ομοιόμορφα μέσω της βελτιστοποιημένης εισαγωγής νερού, η οποία είναι ιδιαίτερα ήπια και ήρεμη. Χάρη στο τύμπανο VarioDrum που έχει ειδικά πτερύγια, το νερό κατανέμεται πιο ομοιόμορφα και πιο γρήγορα.

Προσθήκη ρούχων Για οποιοδήποτε ξεχασμένο ρούχο, η λειτουργία «Προσθήκη» από τη Bosch, σας επιτρέπει να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε ρούχα από το πλυντήριό σας. Απλά σταματάτε τον κύκλο πλύσης, ανοίγετε την πόρτα του πλυντηρίου, προσθέτετε εύκολα τα επιπλέον ρούχα στον κάδο και συνεχίζετε την πλύση.

Το Professional Home i-Dos προσφέρει οικονομικές, οικολογικές και ποιοτικές πλύσεις στα ρούχα σας.

Το Professional Home i-Dos προσφέρει οικονομικές, οικολογικές και ποιοτικές πλύσεις στα ρούχα σας.

Αποτελεσματικότητα στο πλύσιμο Το σύστημα AntiStain αφαιρεί εύκολα τους 16 από τους πιο επίμονους λεκέδες, είτε είναι από σοκολάτα, γρασίδι ή κόκκινο κρασί. Το πλυντήριο ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία, την κίνηση του τυμπάνου και το χρόνο μουλιάσματος ανάλογα με τους αντίστοιχους λεκέδες πριν ξεκινήσει το επιλεγμένο πρόγραμμα.

Φροντίδα στα πιο ευαίσθητα υφάσματα και οικολογία Το VarioPerfect εξασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα πλύσης για όλα τα είδη υφασμάτων και για κάθε φορτίο. Με το VarioPerfect μπορείτε να ρυθμίσετε τα περισσότερα προγράμματα ώστε να είναι πιο σύντομα ή πιο οικονομικά, με τις λειτουργίες SpeedPerfect και EcoPerfect. Έτσι επιτυγχάνεται μείωση του χρόνου έως και 65% ή μείωση της κατανάλωσης ενέργειας έως και 50%.

Το νέο πλυντήριο της Bosch καθαρίζει ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες στα πιο ευαίσθητα υφάσματα.

Το νέο πλυντήριο της Bosch καθαρίζει ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες στα πιο ευαίσθητα υφάσματα.

Να λοιπόν μια φρέσκια ιδέα για να εξοικονομήσετε πόρους, να προστατεύσετε το περιβάλλον και να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας, πιστή στο πνεύμα της Bosch: τεχνολογία για τη ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαλακτικό Ρούχων: Φτιάξτε το Μόνοι σας Χωρίς να Ξοδέψετε Ούτε Ευρώ

.

Φτιάξτε μόνοι σας το πιο τέλειο μαλακτικό για τα ρούχα σας.

Δεν Φαντάζεστε τι Μπορείτε να Πλύνετε στο Πλυντήριο Ρούχων

.

Δείτε τα 10 πράγματα που μπορείτε να πλύνετε στο πλυντήριο ρούχων.

12 Απλά Tips για Οικολογία και Οικονομία Μέσα στο Σπίτι

.

Υιοθετήστε έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής με αυτά τα 12 tips.

Ένα Πανεύκολο Tip που θα Κάνει τα Μαξιλάρια σας και Πάλι Λευκά!

.

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τα μαξιλάρια σας σαν καινούργια.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι δεν θα Χάσετε Ποτέ Ξανά Καλτσα στο Πλυντήριο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό το Ξυπνητήρι θα σαν Ξυπνήσει στο Δευτερόλεπτο!
More in ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Close