3 Καλοκαιρινά Σπορ που σας Φέρνουν πιο Κοντά στην Τέλεια Γραμμή!

Κατηγορίες: ΕΠΟΧΙΚΟ, ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

3 Καλοκαιρινά Σπορ που σας Φέρνουν πιο Κοντά στην Τέλεια Γραμμή!

Αυτά τα καλοκαιρινά σπορ όχι μόνο σας διασκεδάζουν αλλά σας βοηθούν να κάψετε θερμίδες και να χάσετε κιλά!

Δεν χρειάζεται να κλειστείτε στο γυμναστήριο στην προσπάθεια σας να έρθετε πιο κοντά στον πιο καλογραμμωμένο εαυτό σας και την ιδανική (για εσάς, πάντα) σιλουέτα. Ειδικά το καλοκαίρι ισχύει το αντίθετο! Άλλωστε, η άσκηση στην παραλία είναι αναμφισβήτητα πιο ευχάριστη υπόθεση. Εμείς σας προτείνουμε να εκμεταλλευτείτε την αλλαγή του καιρού, να βγείτε στις πανέμορφες ελληνικές παραλίες και να δοκιμάσετε τα παρακάτω καλοκαιρινά σπορ τα οποία όχι μόνο θα σας διασκεδάσουν αλλά και θα σας αδυνατίσουν!

Καλοκαίρι σημαίνει κολύμπι: Δείτε εδώ τις 9 πιο όμορφες πισίνες στον κόσμο.

Μπιτς Βόλεϊ Μπορεί να είναι κουραστικό σπορ καθώς η άμμος δεν αποτελεί το σταθερότερο έδαφος αλλά το μπιτς βόλεϊ γυμνάζει όλο το σώμα. Συγκεκριμένα, τονώνει το καρδιαγγειακό και το αναπνευστικό σύστημα, γυμνάζει τους γλουτούς, τους μυς της πλάτης, των χεριών και των ώμων. Στα παραπάνω αξίζει να προσθέσουμε ότι κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού μπιτς βόλεϊ, θα ξεφορτωθείτε 380-460 θερμίδες. Χρειάζεστε κι άλλα αδιάσειστα τεκμήρια και στοιχεία για να επιχειρήσετε... σερβίς και καρφιά στην άμμο;

Μάθετε εδώ πως θα κόψετε εύκολα 400 θερμίδες την ημέρα!

Όχι τυχαία ο βασιλιάς των καλοκαιρινών σπορ: το μπιτς βόλεϊ (κάνει) για όλα!

Όχι τυχαία ο βασιλιάς των καλοκαιρινών σπορ: το μπιτς βόλεϊ (κάνει) για όλα!

Θαλάσσιο σκι Για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα θα χρειαστείτε μαθήματα... τεχνικής από κάποιον που γνωρίζει μιας και απαιτεί συγκέντρωση (για να αποφύγετε τις άτσαλες πτώσεις), καλή ισορροπία κι αντοχή. Κι αν σκέφτεστε ότι μάλλον δεν έχει νόημα να μπείτε στη διαδικασία να μάθετε αυτό το καλοκαιρινό σπορ, μάλλον θα αλλάξετε γνώμη όταν μάθετε ότι γυμνάζει όλους τους μυς του σώματος και κυρίως τα πόδια (οι κυρίες μπορείτε να πείτε "αντίο"στην κυτταρίτιδα), τα χέρια και τους κοιλιακούς κι ότι μπορείτε να χάσετε 400-500 θερμίδες την ώρα.

Σκί-στε τα κύματα και τις θερμίδες!

Σκί-στε τα κύματα και τις θερμίδες!

Ρακέτες Το πλέον κλασικό παιχνίδι παραλίας, μπορεί να σας φαίνεται.... ευκολάκι αλλά δεν τυχαίο ότι θεωρείται άθλημα. Μάλιστα, το συγκεκριμένο καλοκαιρινό σπορ έχει εξαιρετικά αποτελέσματα για τη σιλουέτα και τη φυσική κατάστασή σας. Εξάλλου, οι ρακέτες δεν γυμνάζουν μόνο τα χέρια, όπως ενδεχομένως νομίζετε, αλλά όλο το σώμα. Δοκιμάστε να παίξετε ένα παιχνίδι σε μέτρια ένταση για μια ώρα για να δείτε 250-400 θερμίδες να πηγαίνουν «χαμένες». Κι αν αυξήσετε την ένταση, η θερμιδική απώλεια σας θα αγγίξει τις 400-600 θερμίδες για κάθε ώρα που μετράτε... χτυπήματα στη ρακέτα σας. Μόνο θυμηθείτε να είστε μακριά από λουόμενους που προτιμούν να μην αθλούνται για να μην ενοχλείτε την καλοκαιρινή τους ηρεμία!

Μετρήστε χτυπήματα, χάστε πόντους με τη ρακέτα στο χέρι!

Μετρήστε χτυπήματα, χάστε πόντους με τη ρακέτα στο χέρι!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα Όσα Πρέπει να Περιέχει η Τέλεια Τσάντα Παραλίας

.

Ώρα για παραλία! Αλλά για να την απολαύσετε πλήρως δείτε τον μεγάλο οδηγό που σας λέει όλα όσα πρέπει να έχει η απόλυτη τσάντα παραλίας!

Μίνι Οδηγός: Πρώτες Βοήθειες σε Περίπτωση Πνιγμού στη Θάλασσα (VIDEO)

.

Κι όμως ο πνιγμός αποτελεί τη δεύτερη αιτία θανάτου από ατυχήματα στην Ελλάδα. Χρειάζεστε κι άλλους λόγους για να μάθετε να δίνετε πρώτες βοήθειες;

4 Υγιεινά Κοκτέιλ Να τα Πιείτε στο Ποτήρι!

.

Τέσσερα απολαυστικά κοκτέιλ που θα φέρουν την άνοιξη (και την υγεία) στο ποτήρι σας!

Αυτά Είναι Όλα Όσα Πρέπει να Έχετε στο Σπίτι Όταν Γυρίσετε από την Παραλία

.

Όταν γυρίζετε από την παραλία πρέπει να είστε σωστά εξοπλισμένοι με όλα αυτά τα πράγματα για να ελαχιστοποιήσετε την βλάβη που σας κάνει ήλιος. Δείτε τα!

Το πιο Στιλάτο Αξεσουάρ για την Παραλία Είναι Αυτό!

.

Αυτή η πετσέτα παραλίας είναι η απόλυτη τάση της μόδας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Ιδέες για Απολαυστικά και Υγιεινά Μπέργκερ που Μπορείτε να Φάτε και στη Δίαιτα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μαυρίστε Φυσικά Φτιάχνοντας την Δική σας Κρέμα Self-Tan
More in ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΕΠΟΧΙΚΟ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
4 Ιδέες για Απολαυστικά και Υγιεινά Μπέργκερ που Μπορείτε να Φάτε και στη Δίαιτα!

Αυτές οι πέντε νόστιμες, υγιεινές και light παραλλαγές του κλασικού μπέργκερ θα σας πείσουν να βάλετε το πλέον «απαγορευμένο» γεύμα...

Close