Φοιτητικό σπίτι με προσωπικότητα

Κατηγορίες: ΠΑΙΔΙ, ΕΦΗΒΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ

Φοιτητικό σπίτι με προσωπικότητα

Είτε συγκατοικείτε είτε μένετε στην εστία είτε έχετε το ολόδικό σας σπίτι, είναι η πρώτη φορά που έχετε την ελευθερία να επιλέξετε ό,τι πραγματικά ταιριάζει στην προσωπικότητά σας και στους τοίχους του σπιτιού σας − και όχι απλώς στον «τοίχο» του υπολογιστή σας. Το κερδίσατε, σας αξίζει. Αξιοποιήστε το.

  • Ως φοιτητές εμπνέεστε από την καθημερινότητά σας. Γράμματα, αποφθέγματα, αριθμοί, γραφιστικές απεικονίσεις ντύνουν διακοσμητικά όχι μόνο τους τοίχους ή τα φλιτζάνια σας, αλλά ακόμα και τα σεντόνια σας. Αυτό σημαίνει ότι με την πρώτη κιόλας ματιά μοιράζετε με τους καλεσμένους σας σκέψεις, απόψεις, αγαπημένα motto.
Μια από τις πιο ισχυρές τάσεις στη διακόσμηση είναι οι φράσεις από γνωστά βιβλία, τραγούδια κ.λπ. σε μορφή πίνακα.

Μια από τις πιο ισχυρές τάσεις στη διακόσμηση είναι οι φράσεις από γνωστά βιβλία, τραγούδια κ.λπ. σε μορφή πίνακα.

  • Όσο άνετοι κι αν δείχνετε μακριά από τη θαλπωρή του πατρικού σας και των δικών σας, θα έρθουν στιγμές που θα νιώσετε πολύ έντονα την απουσία τους και η νοσταλγία θα σας κυριέψει. Δημιουργήστε όμορφα κολάζ με ασπρόμαυρες και πολύχρωμες φωτογραφίες από τους γονείς σας, τα αδέλφια, τα ανίψια, τους παππούδες, τις γιαγιάδες – όποια πρόσωπα νιώθετε κοντά σας και θα θέλατε να τους ρίχνετε ένα χαμόγελο καθώς διασχίζετε τον διάδρομο.
  • Αν μάζεψετε ένα πραγματικά ξεχωριστό φωτογραφικό υλικό τυπώστε το κολάζ σε καμβά και διακοσμήστε με αυτό έναν τοίχο του καθιστικού σας.
  • Αν θέλετε μόνο λίγα και πολύ ξεχωριστά πρόσωπα, φτιάξτε μια μίνι συλλογή με 2-3 καδράκια σε διαφορετικά μεγέθη συνδυασμένα μεταξύ τους και τοποθετήστε τα στο δωμάτιό σας ή όπου άλλου προτιμάτε.
  • Eντάξτε στη διακόσμησή σας τις καλές τέχνες. Και επειδή είστε νέοι, ταλαντούχοι και βρίσκεστε κοντά σε ό,τι ανατέλλει αυτή την εποχή εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και το γούστο σας και επενδύστε (επίσης) στους νέους καλλιτέχνες. Πού ξέρετε, ίσως σε μερικά χρόνια να έχετε στην κατοχή σας τα πρώιμα έργα ενός μεγάλου καλλιτέχνη.
  • Εκμεταλλευτείτε ομαδικές εκθέσεις με πολύ καλές τιμές που φιλοξενούνται μέσα σε πολυχώρους ακόμα και μπαρ. Αγοράστε ένα μεγάλων διαστάσεων πίνακα και κάντε το κεντρικό κομμάτι της διακόσμησης σας – θα λέει πολύ περισσότερα (και καλύτερα πράγματα) για εσάς από ό,τι ένα ακόμη ζευγάρι παπούτσια.
  • Οι τάσεις προστάζουν vintage και ανακύκλωση. Πάρτε λοιπόν μερικά παλιά κομμάτια από το πατρικό σας και με μερικές τροποποιήσεις εκμοντερνίστε τα και εντάξτε τα στο δικό σας χώρο. Θα είστε μέσα στη μόδα με το mix ‘n‘ match ύφος σας, ενώ παράλληλα θα κάνετε μικρά βήματα εκπαιδεύοντας τον εαυτό σας στις DIY κατασκευές.
    Ενα παλιό αντικείμενα – ακόμα κι αν δεν είναι οικογενειακό κειμήλιο –, ζεσταίνει τον χώρο.

Ενα παλιό αντικείμενο – ακόμα κι αν δεν είναι οικογενειακό κειμήλιο –, ζεσταίνει τον χώρο.

  • Αυτό που μας κερδίζει ή μας απωθεί όταν πηγαίνουμε για πρώτη φορά σε ένα σπίτι είναι το άρωμα που αναδίδει. Αυτό λοιπόν τώρα είναι στη δική σας ευθύνη. Φροντίστε να προμηθευτείτε με ένα αρωματικό χώρου της αρεσκείας σας – όχι πολύ βαρύ, ιδιαίτερα το καλοκαίρι – παίζοντας με βάση π.χ. τα φρούτα ή τα λουλούδια της εποχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά τα Ξεχωριστά Εφηβικά Υπνοδωμάτια θα σας Δώσουν Έμπνευση για το Δικό σας

.

Δείτε υπέροχα υπνοδωμάτια για εφήβους από τα οποία μπορείτε να εμπνευστείτε.

Φοιτητικό Σπίτι: Διακόσμηση με Χαμηλό Budget

.

Αυτοί είναι οι πιο οικονομικοί τρόποι για να διακοσμήσετε το φοιτητικό σας σπίτι.

Εφηβικό υπνοδωμάτιο

.

Η διακόσμηση ενός εφηβικού υπνοδωματίου είναι σίγουρα από τις μεγαλύτερες διακοσμητικές προκλήσεις. Δείτε πως θα συνεργαστείτε σωστά για να δημιουργήσετε έναν εφηβικό «παράδεισο» για το βλαστάρι σας...

7 Τρόποι για να Κάνετε Εφηβικό το Παιδικό Δωμάτιο

.

Το παιδί μεγάλωσε και οι απαιτήσεις του επίσης. Τι πιο φυσιολογικό από το να σας ζητήσει να «μεγαλώσει» και ο προσωπικός του χώρος; Δείξτε τη δική σας ωριμότητα και βοηθήστε το να φτιάξει το περιβάλλον που ονειρεύεται.

Εύκολα και Οικονομικά Tips για να Κάνετε το Παιδικό Υπνοδωμάτιο Εφηβικό!

.

Αυτά είναι τα πιο οικονομικά και έξυπνα tips για να μετατρέψετε το παιδικό υπνοδωμάτιο σε εφηβικό.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Χρώματα και μοτίβα για το παιδικό δωμάτιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μωρό με (οικολογικές) ευαισθησίες