Εύκολα τρικ για να φαίνονται τα δωμάτια μεγαλύτερα! (video)

Κατηγορίες: VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Όλα τα μυστικά που θα κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται πιο ευρύχωρο και πιο φωτεινό. Δείτε πώς να διακοσμήσετε καθιστικό, κουζίνα, υπνοδωμάτιο και διάδρομο για να φαίνονται τα δωμάτια μεγαλύτερα. Μάθετε ποια χρώματα να χρησιμοποιήσετε για τοίχους και υφάσματα, ποιος είναι ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά έπιπλα και υλικά με σκοπό να ξεγελάσετε τους επισκέπτες σας για τις διαστάσεις κάθε χώρου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καθαρίστε τον αέρα του σπιτιού σας με φυτά! (video)

.

Έχει αποδειχθεί πως στον αέρα ενός σπιτιού «πετάνε» ανενόχλητες περίπου 800 ανθυγιεινές οργανικές χημικές ουσίες. Βλαβερές ουσίες που ξεχειλίζουν από τους τοίχους, το ταβάνι, τα χρώματα, τα οικοδομικά υλικά, τα έπιπλα, τα σκεύη, τα χαλιά, τα ρούχα σας και δημιουργούν προβλήματα του αναπνευστικού, αλλεργίες και άλλες σοβαρές παθήσεις. Τα φυτά θα καθαρίσουν τον αέρα του σπιτιού σας με απόδοση και ποιότητα που τύφλα να έχει ο καλύτερος ιονιστής!

Πώς να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται μεγαλύτερο με χρώμα (video)

.

Το χρώμα είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στη διακόσμηση. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε ένα χώρο να δείχνει μεγαλύτερος με τη βοήθεια των χρωμάτων!

Έξυπνοι και εύκολοι τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται μεγαλύτερο! (video)

.

Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα χρώματα και έπιπλα και μάθετε όλα τα μυστικά των ειδικών για να μπορέσετε και εσείς να δημιουργήσετε την αίσθηση του μεγαλύτερου χώρου!

Ιδέες και Λύσεις για Μικρά Διαμερίσματα από τον Σπύρο Σούλη (VIDEO)

.

Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες που θα το κάνουν το μικρό σας σπίτι να φαίνεται μεγαλύτερο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Συμβουλές για "ασφαλισμένο" σπίτι όσο θα λείπετε! (video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βρείτε το στρώμα που σας ταιριάζει (video)