Τραπεζαρία σε Άσπρο-Μαύρο

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

Τραπεζαρία σε Άσπρο-Μαύρο

Εμπιστευτείτε τον κλασικό συνδυασμό του άσπρου και του μαύρου στον σημαντικό χώρο της τραπεζαρίας και δεν θα απογοητευτείτε.

liv-trapezaria-aspromavro2-2x

Μη διαλέξετε ένα ουδέτερο φωτιστικό, αλλά κάποιο με ενδιαφέρουσα φόρμα που θα αναδείξει την αντίθεση του άσπρου με το μαύρο.

Διαλέξτε ένα τραπέζι φαγητού από ξύλο βέγκε σε λιτή γραμμή και πλαισιώστε το με καρέκλες ντυμένες με όμορφα ριγέ ασπρόμαυρα καλύμματα. Στην περίπτωση που θέλετε να βάλετε και ένα τρίτο χρώμα, διαλέξτε ένα δροσερό τιρκουάζ ή ένα κομψό ροζ και στο σημείο που ενώνονται τα δύο χρώματα (π.χ. τιρκουάζ με λευκό) τοποθετήστε πχ. ένα μικρό ράφι σε μαύρο χρώμα για να ακουμπήσετε εκεί μερικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Ο φωτισμός δεν είναι ουδέτερο στοιχείο σε αυτήν την περίπτωση, γιατί θέλουμε να διατηρεί την ισορροπία και να αναδεικνύει την αντίθεσή τους. Δώστε προσοχή όχι μόνο στη λάμπα που θα επιλέξετε αλλά και στο ίδιο το φωτιστικό επιλέγοντας ένα, για παράδειγμα, με δύο καπέλα σε μαύρο χρώμα, ενδιαφέροντα σχήματα και νίκελ ματ ή γυαλιστερό σκελετό.

Οι πιο εκκεντρικοί από εσάς θα υιοθετήσετε αυτή τη διχρωμία ακόμη και στους τοίχους − όχι μόνο στα έπιπλα. Βάψτε κατά προσέγγιση το 1/3 της επιφάνειας κάθε τοίχου με μαύρο χρώμα και το υπόλοιπο, μέχρι το ταβάνι, με λευκό. Το σκούρο γκρι είναι μια εναλλακτική, αν το μαύρο σας φαίνεται υπερβολικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η τραπεζαρία σας

.

Ένα δωμάτιο με ισχυρή παρουσία που παίζει καθοριστικό ρόλο στην... προσωπικότητα και στον χαρακτήρα που θα διαμορφώσει το σπίτι σας.

Αυτή Είναι η Νέα Μόδα στις Τραπεζαρίες!

.

Μια πολύ έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα για την τραπεζαρία είναι να τοποθετήσετε αντί για ένα κλασικό τραπέζι έξι ατόμων, δύο μικρότερα τραπέζια των τεσσάρων ατόμων.

Τραπεζαρία: Τετράγωνη, Μακρόστενη ή Στρογγυλή;

.

Επειδή εκτός από το σχήμα μετράει και το μέγεθος της τραπεζαρίας σας, βρείτε ποια είναι η καταλληλότερη για τον δικό σας χώρο και θα μπουν όλα και όλοι στη θέση τους.

Κάντε Μόνοι σας Την Τραπεζαρία σας να Λάμπει!

.

Η τραπεζαρία σας, που είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία κάθε σαλονιού, πρέπει να κρατήσει τη λαμπερή εμφάνισή της για όσο περισσότερο καιρό γίνεται. Διαβάστε πώς θα το καταφέρετε με οικονομικό τρόπο.

Μια τραπεζαρία στην κουζίνα σας

.

Άλλοτε σαν καθημερινός χώρος συνάντησης της οικογένειας και άλλοτε σαν κύριο δωμάτιο μέσα σε ένα άλλο δωμάτιο, αυτό το σετ θέτει πάντα προβληματισμούς. Σκεφτείτε σε ποιο στυλ θα απολαμβάνατε πιο άνετα το φαγητό σας και την παρέα σας και υιοθετήστε το.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διακόσμηση για Φρέσκα Σπίτια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αρσενικό vs Θηλυκό (και στη Διακόσμηση)