«Τι χρώμα να βάψω τα 3D πάνελ που έχω στο μίνιμαλ καθιστικό μου»;

Κατηγορίες: ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

«Τι χρώμα να βάψω τα 3D πάνελ που έχω στο μίνιμαλ καθιστικό μου»;

H φίλη μας Ελενα Λαζαρίδου από την Κοζάνη μας ρωτάει: «Στο σπίτι μας έχουμε ενιαίο σαλόνι με κουζίνα. Οι πόρτες όπως και η κουζίνα είναι σε γκρι σκούρο, για να την απομονώσω από τον υπόλοιπο χώρο. Όλα τα άλλα είναι λευκά: έπιπλα, τοίχοι. Ανάμεσα στην κουζίνα και στη μία εσώπορτα έχω βάλει 3d πάνελ. Θέλω όμως να τα βάψω, έτσι ώστε να υπάρχει ένα παιχνίδι στο χώρο. Όμως, δεν μου αρέσουν τα έντονα χρώματα. Ποιο χρώμα ταιριάζει με αυτούς τους συνδυασμούς»;

Καταρχήν αυτό που έχει σημασία είναι η απόχρωση που θα διαλέξετε, π.χ. μεσαία έντασης ή απαλό. Ετσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια απόχρωση του γκρι που να βγάζει λαδί ή γκρι-μπλε, είναι πολύ κομψές επιλογές και δεν συγκρούονται με τα υπόλοιπα χρώματα που έχετε αποφασίσει.

Αν θέλετε ένα παιχνίδισμα, όπως λέτε, ένα χρώμα με ένταση θα έδινε περισσότερο ενδιαφέρον στον χώρο, όπως π.χ. ένα βαθύ κόκκινο!

Μια και μας είπατε όμως ότι σας αρέσει το φως, μια ιδέα είναι να υιοθετήσετε μια φωτεινή απόχρωση του κίτρινου. Διαλέξτε μια απόχρωση, ώστε σε συνδυασμό με το φυσικό και τον τεχνητό φωτισμό που υπάρχει στο καθιστικό σας να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του και να το φωτίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Με ποια χρώματα να συνδυάσω έναν μπορντό καναπέ, στα έπιπλα και στους τοίχους»;

.

O φίλος μας Άγγελος Αυγολούπης, από τη Θεσσαλονίκη, μας ρωτάει: «Στο καθιστικό μου, το οποίο είναι γύρω στα 50 τετραγωνικά μέτρα, έχω έναν διθέσιο μπορντό καναπέ με ανάκλιντρο, ποια χρώματα να διαλέξω για τα υπόλοιπα έπιπλα αλλά και για τους τοίχους, με την προϋπόθεση ότι το δάπεδο είναι στρωμένο με μάρμαρο σε καφέ-μπεζ απόχρωση. Το στυλ που μου αρέσει είναι pop art».

Αυτό Είναι το πιο Υπέροχο (και Τολμηρό) Χρώμα του 2018!

.

Το χρώμα αυτό θα το δούμε σε πολλά σπίτια μέσα στο 2018.

Θέλετε και εσείς να δώσετε λίγο χρώμα στο σαλόνι σας;

.

Αν νομίζετε πως το σαλόνι σας είναι μονότονο διαβάστε την απάντηση που δώσαμε στον Αντώνη Μίαρη από την Κέρκυρα, για να αποκτήσει και ο δικός σας χώρος το χρώμα που του λείπει.

«Πώς μπορώ να ανανεώσω την κουζίνα μου με χαμηλό budget;»

.

Αν θέλετε να ανανεώσετε πλήρως τα πλακάκια της κουζίνας καλό είναι να θυμάστε πως δεν χρειάζεται να τα ξηλώσετε.

«Τι Έπιπλα Μπορώ να Βάλω σε μια Μακρόστενη Σαλοκουζίνα;»

.

Αν η σαλοκουζίνα σας είναι μακρόστενη, τότε εμπνευστείτε από αυτές τις ιδέες.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Με ποια χρώματα να συνδυάσω έναν μπορντό καναπέ, στα έπιπλα και στους τοίχους»;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Μπορώ να αλλάξω χρώμα στις σιφινιέρες μου»;