Τσιμεντόλιθοι και... διακόσμηση!

Κατηγορίες: OUTDOOR, ΚΗΠΟΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Τσιμεντόλιθοι και... διακόσμηση!

Δείτε τους με άλλο μάτι και δημιουργήστε για τον κήπο σας.

Τις περισσότερες φορές βλέπετε τους τσιμεντόλιθους δίπλα από κάποια οικοδομή ή παρατημένους κάπου γιατί απλά περίσσεψαν. Είναι αρκετά αδιάφοροι για να τους κοιτάξετε και δεύτερη φορά εκτός κι αν ενοχλούν το οπτικό σας πεδίο. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να τους δείτε λίγο διαφορετικά;

CinderBlockIdeas02_thehomeissue

Έπιπλα κήπου με αποθηκευτικούς χώρους.

Μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ ωραίες γωνιές στον κήπο σας με τους τσιμεντόλιθους. Καλό θα ήταν πριν οτιδήποτε άλλο να τους ξεπλύνετε καλά και όταν είναι στεγνοί - αν δεν θέλετε να τους κρατήσετε στο αρχικό τους χρώμα – να τους βάψετε σε όποια απόχρωση επιθυμείτε.

CinderBlockIdeas03_thehomeissue

Σύνθεση ζαρντινιέρας που ρυθμίζετε το μέγεθος της ανάλογα με τα λουλούδια που έχετε.

Αυτό που θα φτιάξετε μπορεί να καταλαμβάνει λίγο χώρο αφού οι τσιμεντόλιθοι στοιβάζονται. Το κόστος τους είναι μικρό και αν ψάξετε λίγο στο εμπόριο θα βρείτε και άλλες διαστάσεις, υπάρχουν ακόμα και διακοσμητικοί τσιμεντόλιθοι που η μία τους όψη είναι πέτρινη. Χρησιμοποιήστε τους ως γλάστρες, φτιάξτε ζαρντινιέρες αλλά και έπιπλα, απλά και οικονομικά. Το πιο δύσκολο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να τους κουβαλήσετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποια Γλάστρα να Επιλέξετε και Γιατί

.

«…φύτεψα μιαν ελπίδα» λέει ο στίχος ενός παραδοσιακού τραγουδιού και είναι ό,τι πιο χαρακτηριστικό μπορεί να πει κανείς για την κηπουρική.

Το πράσινο διαχωριστικό

.

Δημιουργείστε ένα διαχωριστικό χώρου γεμάτο ζωή και χρώμα!

Πώς να Bάψετε τις Γλάστρες για να Δείχνουν Σαν Καινούργιες

.

Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να μεταμόρφωσετε με τη χρήση χρώματος και φυσικά εξαίρεση δεν αποτελούν οι γλάστρες της βεράντες και του κήπου σας.

Κάντε το μπαλκόνι σας... Παράδεισο! (video)

.

Δείτε πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε το μπαλκόνι σας σε ένα καταπράσινο κήπο, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της ζωής σας και την εικόνα του σπιτιού σας!

Αφράτο χώμα στη γλάστρα

.

Εποχή για να ξαναζωντάνεψετε τις γλάστρες σας και τα φυτά σας. Να εμπλουτίσετε και να αφρατέψετε το χώμα, ώστε να φυτά σας να αναπτύσσονται με υγιή τρόπο. Και για να το επιτύχετε δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από λίγο «ψεύτικο»... χιόνι!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ανακαίνιση... εκ θεμελίων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τσιμέντο: Το πιο παλιό νέο υλικό