Μια ταπετσαρία σας κοιτά… στα μάτια

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΥΛΙΚΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΠΑΙΔΙ, ΠΑΙΔΙΚΟ

Μια ταπετσαρία σας κοιτά… στα μάτια

H εταιρεία Carven σχεδίασε, ανάμεσα σε πολλές άλλες, μια πρωτότυπη design ταπετσαρία, η οποία σας προκαλεί να δείτε ξανά με άλλα... μάτια τους χώρους του σπιτιού σας.

Κατασκευασμένες με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, οι επιρροές τους είναι εμπνευσμένες από πολλές διαφορετικές πηγές, όπως η φύση ή το αστικό περιβάλλον, και τις οποίες αποδίδουν με το δικό τους χιουμοριστικό τρόπο. Το ενδιαφέρον επίσης είναι ότι αυτές οι αποτυπώσεις, οι οποίες εικονογραφούνται σε graphic design καταφέρνουν να διατηρούν την οργανική αισθητική της.

Να μια καλή ευκαιρία για παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους.

Τα σχέδια της Carven έχουν στοιχεία από αρχιτεκτονική, design και καλές τέχνες. Το στοιχείο ωστόσο που πρωταγωνιστεί πολύ έντονα είναι το στοιχείο του χιούμορ. Από τις πιο πετυχημένες ταπετσαρίες που έχει είναι το σχέδιο «I See You». Μια πανέξυπνη ταπετσαρία με εκατοντάδες ζευγάρια ματιών να σε παρατηρούν και να σε προκαλούν να παίξεις μαζί τους.

Ιδανική για να προτρέψετε τα πιτσιρίκια σας να πάρουν τους μαρκαδόρους και να ζωγραφίσουν τις πιο όμορφες φατσούλες για το... δωμάτιό τους ή μήπως να μην είμαστε τόσο αυστηροί; Μπορείτε να τη βάλετε σε ένα διάδρομο, σε ένα τοίχο του καθημερινού καθιστικού, στην κουζίνα, στη σκάλα, ή όπου τέλος πάντων κάνετε κέφι και να παίζετε όλη η οικογένεια μαζί.

Δεν ξέρουμε αν είναι του γούστου σας, αλλά δεν είναι η πιο διαδραστική ταπετσαρία που έχετε δει;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό Είναι το πιο Περίεργο Σημείο που Μπορείτε να Βάλετε Ταπετσαρία στο Σπίτι σας!

.

Εσείς γνωρίζατε ότι μπορείτε να επενδύσετε με ταπετσαρία το πάτωμά σας;

5 Απρόσμενα Σημεία Ιδανικά για να Τοποθετήσετε Ταπετσαρία

.

Μάθετε που αλλού μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε, γιατί η ταπετσαρία προσφέρεται για όμορφες διακοσμητικές ιδέες και εκτός των... τοίχων.

Τα Mυστικά της Tαπετσαρίας

.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις ταπετσαρίες και τον τοίχο σας προτού τις αγοράσετε και προτού τις τοποθετήσετε.

Με Ποια Υλικά Μπορεί να Γίνει Επένδυση Τοίχου;

.

Μάθετε με ποια υλικά μπορεί να γίνει επένδυση τοίχου, τι πρέπει να προσέξετε και πώς θα μπορέσετε να ανανεώσετε τον χώρο σας με πρωτότυπο τρόπο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Παιδικό στρώμα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Παιδιά διακοσμητές