Λάκα Είναι και Γυαλίζει

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Λάκα Είναι και Γυαλίζει

Με καταβολές αιώνων από την Ασία, η λάμψη της λάκας αγαπήθηκε από όλες τις διακοσμητικές τάσεις, τα στιλ και τους ντιζάινερ αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν τάσεις που έρχονται και παρέρχονται, αλλά οι καλές ιδέες μένουν για πάντα.

Για να επιτευχθεί το στιλπνό και ανθεκτικό αποτέλεσμα της λάκας απαιτούνται πολλές και χρονοβόρες εργασίες που προετοιμάζουν κατάλληλα το υλικό (ξύλο ή μέταλλο) για να υποδεχτεί τις τελικές στρώσεις του βερνικιού που της δίνουν την ντελικάτη όψη που όλοι γνωρίζουμε.

Η εκλεπτυσμένη εμφάνισή της καταφέρνει να μεταμορφώνεται από παραδοσιακή σε μοντέρνα παίζοντας συχνά εξισορροπητικό ρόλο ανάμεσα σε αντικείμενα διαφορετικών στυλ που βρίσκονται μέσα στον ίδιο χώρο.

laka_einai_kai_gyrizei_1@2x

Μαύρο και κόκκινο είναι τα χρώματα που κυριαρχούν για πολλά χρόνια, λόγως της δυναμικής τους. Στις μέρες μας τα διακοσμητικά σενάρια γίνονται πιο πλούσια με τα παστέλ να αποτελούν τη νέα τάση.

Οι διακοσμητές -που πίνουν νερό στο όνομά της- ισχυρίζονται ότι ακόμα κι αν με τα χρόνια ένα κομμάτι λάκας φθαρεί δεν θα χάσει ποτέ τη γοητεία του, διότι η ιστορία της δεν ακυρώνεται με μερικές γρατζουνιές…

 Τα προηγούμενα χρόνια (στην κυριαρχία του μίνιμαλ) είχαμε δει να κερδίζει έδαφος η ματ υφή της, φέτος όμως η γυαλιστερή λάκα ήταν παρούσα στα Σαλόνια του Design για να δώσει (ίσως) λίγη από τη λάμψη της στη καθημερινότητά μας.

Οι πιο τολμηροί ξεκολλήστε από τα κλασικά άσπρα, μαύρα και επιλέξτε δυνατά πράσινα, πορτοκαλί, φούξια, κίτρινα χρώματα ή παστέλ σε γαλάζια και mint χρώματα.

diamond_emerald_laka_einai_kai-gyrizei_2@2x

Με καινούργια περίτεχνα σχήματα και νέα λαμπερά χρώματα οι σχεδιαστές ανανέωσαν την εικόνα της λάκας με απόλυτα σύγχρονο τρόπο (Μπουφές Emerald της Boca do Lobo).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα πιο Όμορφα, Μίνιμαλ και Στιλάτα Ξύλινα Έπιπλα και Διακοσμητικά θα τα Βρείτε Εδώ!

.

Αυτά τα ξύλινα έπιπλα και διακοσμητικά είναι εκτός από πολύ λειτουργικά... και διαχρονικά.

Συνδυάστε το Παλιό με το Καινούργιο και Καταπλήξτε!

.

Ο συνδυασμός παλιών ξύλινων αντικειμένων με σύγχρονα έπιπλα δημιουργεί χώρους με προσωπική ταυτότητα και ιστορία.

Δείτε τις 8 Βασικές Αρχές που θα Κάνουν το Σπίτι σας Ρουστίκ

.

Το παραδοσιακό στυλ θεωρείται πλέον ξεπερασμένο, αλλά η πιο σύγχρονη μορφή του έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό και να βάλει το ρουστίκ στο διακοσμητικό χάρτη με πιο φρέσκια και ανάλαφρη μορφή.

Μικρά Μυστικά Διακόσμησης που θα Μεταμορφώσουν τον Χώρο σας

.

Μερικές απλές συμβουλές θα σας βάλουν στον σωστό δρόμο.

Βιομηχανική διακόσμηση: Πώς να την Εισάγετε στον Χώρο σας

.

Δείτε πώς να αποκτήσετε βιομηχανική διακόσμηση στο σπίτι σας ακολουθώντας μερικά έξυπνα tips.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε τις 8 Βασικές Αρχές που θα Κάνουν το Σπίτι σας Ρουστίκ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μικρά Δωμάτια για Μεγάλες Εμφανίσεις