Κίνδυνοι μέσα στο σπίτι! (video)

Κατηγορίες: VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μέσα στο σπίτι σας υπάρχουν δεκάδες "παγίδες" που όχι μόνο δεν μπορείτε να τις φανταστείτε, αλλά αν δεν είστε προσεκτικοί και δεν τις γνωρίζετε, μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα και μάλιστα μερικά αρκετά σοβαρά.Εννέα στις δέκα φορές ένα ατύχημα οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, αμέλεια ή υποτίμηση του κινδύνου. Γνωρίστε λοιπόν καλύτερα το σπίτι σας και μάθετε πώς θα προστατευτείτε και θα προστατέψετε παιδιά και ηλικιωμένους από τους κινδύνους που παραμονεύουν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παιδί: Η ζωή σε δύο σπίτια μετά το διαζύγιο (video)

.

Δείτε συμβουλές για το πώς θα οργανώσετε σωστά και τα δύο σπίτια και τρόπους για να κάνετε το παιδί σας να νιώθει άνετα και στα δύο σπίτια.

Συμβουλές για "ασφαλισμένο" σπίτι όσο θα λείπετε! (video)

.

Ακολουθήστε μερικά εύκολα βήματα που θα αποτρέψουν τους επίδοξους διαρρήκτες να... σας επισκεφτούν και δείτε όλα όσα θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια του σπιτιού σας σε όλα τα επίπεδα.

Τρόποι να προστατεύσετε τους εαυτούς σας και την περιουσία σας από... εισβολείς! (video)

.

Το 40% των εισβολών σε σπίτια γίνονται χωρίς τη χρήση βίας. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί αφήνουν ανασφάλιστα κύρια σημεία του σπιτιού. Μάθετε όλα όσα προστατεύουν εσάς και το σπίτι σας από απρόσκλητους... περαστικούς!

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Καλοκαιρινά DIY + Συμβουλές Ασφαλείας για το Σπίτι (VIDEO)

.

Ακολουθήστε μερικά εύκολα βήματα που θα αποτρέψουν τους επίδοξους διαρρήκτες να... σας επισκεφτούν και θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένεια σας από σεισμό! (video)

.

Μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να προστατέψετε το σπίτι και τον εαυτό σας σε περίπτωση σεισμού και πώς μπορείτε να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Εξοικονομήστε πολλά χρήματα... μέσα από το σπίτι σας! (video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τρόποι να προστατεύσετε τους εαυτούς σας και την περιουσία σας από... εισβολείς! (video)