Ενα κουτί για όλες τις δουλειές

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Ενα κουτί για όλες τις δουλειές

Οργανώστε τον χώρο σας και τα πράγματα σας με κουτιά αποθήκευσης, γιατί είναι εμφανίσιμα και κυρίως είναι οικονομικά.

Στην αγορά θα βρείτε τόσο μεγάλη ποικιλία που μάλλον θα πρέπει να ελέγξετε την ορμή σας για να μην αγοράσετε περισσότερα από όσα αντικειμενικά χρειάζεστε – μην γίνετε και αποθήκη – ή να επιστρέφετε κάθε λίγο γιατί θέλετε να τα αλλάξετε.

Για ποικιλία, αγοράστε διαφορετικά σχέδια για κάθε χρήση και για κάθε δωμάτιο. Για παράδειγμα, άλλη ποιότητα, μεγέθη και σχέδια για τα κουτιά της αποθήκης, όπου οργανώνετε, π.χ. κάποια σερβίτσια, άλλα για τα CDs στο γραφείο σας, άλλα για τα μικροπράγματα που θέλετε να εξαφανίσετε στο καθιστικό (τηλεκοντρόλ κ.λπ.), άλλα για τα παπούτσια σας μέσα στην ντουλάπα, άλλα για τα είδη του μπάνιου.

Μιλώντας για διακοσμητικά κουτιά μην πηγαίνει το μυαλό σας μόνο στα χάρτινα κουτιά με τις ρίγες και τα λουλουδάκια. Με τις επιλογές που σας λέμε ότι θα βρείτε στην αγορά, μπορείτε να οργανώσετε το παιδικό δωμάτιο και τα παιχνίδια, τα προσωπικά αξεσουάρ σας, από κοσμήματα μέχρι γραβάτες, τα άπλυτα ρούχα σε κάθε δωμάτιο, μικρά διακοσμητικά που θέλετε να ξέρετε πού βρίσκονται (είτε στην αλλαγή της σεζόν είτε μέσα στον χώρο σας, π.χ. μαξιλαράκια που χρησιμοποιείτε στην πολυθρόνα σας ή στον καναπέ.

Στις ντουλάπες των παλιών σπιτιών που πέφτουν μέσα κολόνες, δοκάρια και ο οφέλιμος χώρος είναι πάντα μικρότερος από όσο δείχνουν, θα σας βοηθήσουν να βάλετε τάξη στα σεντόνια και στις πετσέτες, διότι θα χρησιμοποιείτε τον χώρο ακριβώς που καταλαμβάνουν χωρίς μετακινήσεις και τσαλακώματα.

Tip: Εκτός από τα έτοιμα, οι πιο δραστήριοι μπορείτε να αξιοποιήσετε τα κουτιά από τα παλιά παπούτσια διακοσμώντας τα μόνοι σας ντύνοντάς τα με παλιά ρετάλια από υφάσματα, χαρτιά περιτυλίγματος (διαφορετικό για το καπάκι, διαφορετικό για τη βάση) και να οργανώσετε μέσα την αλληλογραφία σας, σελίδες περιοδικών και εφημερίδων που μπορεί να σας είναι χρήσιμα και να τα κρατάτε, είδη ραπτικής, κουμπιά και άλλα μικροαντικείμενα. Για να μην ξεχνάτε τι έχει μέσα, κολλήστε από έξω μια ετικέτα με το περιεχόμενό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Ιδέες για να Δημιουργήσετε Είσοδο στο Μικρό σας Διαμέρισμα!

.

Αν έχετε μικρή είσοδο, τότε είναι σίγουρο ότι αυτές οι ιδέες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Φτιάξτε Επιπλέον Ντουλάπες Ακόμα και στα πιο Μικροσκοπικά Σπίτια

.

Αποθηκεύστε τα ρούχα σας φτιάχνοντας ντουλάπες σε σημεία του σπιτιού που δεν φαντάζεστε.

Πριν και Μετά: Δείτε Πώς Μια Ντουλάπα Μεταμορφώθηκε σε Βρεφικό Υπνοδωμάτιο

.

Κι όμως, μια μικρή ντουλάπα μπορεί να φιλοξενήσει ένα ονειρεμένο βρεφικό υπνοδωμάτιο.

Χειμερινά Ρούχα: Λάθη και Σωστά Κατά την Αποθήκευσή τους!

.

Όσο ο καιρός ζεσταίνει, τόσο πιο πολύ θέλετε να απομακρύνετε μια για πάντα τα βαριά, χειμωνιάτικά σας ρούχα από την ντουλάπα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πάγκος κουζίνας από χαλαζία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να απομακρύνετε τα μυρμήγκια