Ενα... ζουμί για το hangover!

Κατηγορίες: TIPS

Ενα... ζουμί για το hangover!

Γιορτές, γενέθλια, πλησιάζουν και οι τελευταίες μέρες της καλοκαιρινής άδειας, γενικώς οι αφορμές για έξοδο με φίλους πυκνώνουν αυτές τις ημέρες. Αν πρόκειται λοιπόν να πάτε κάπου που μάλλον θα πιείτε αρκετά - μεταξύ μας, ας είμαστε ειλικρινείς -, καλύτερα να είστε διαβασμένοι για το αυριανό hangover. Κάντε ό,τι κάνουν στη Μόσχα.

Εκτός από πολύ νερό που είναι γνωστό και πραγματικά θαυματουργό για τον οργανισμό μας έπειτα από μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, οι Ρώσοι πίνουν το ζουμί από βρασμένα σπαράγκια. Προτείνουν όμως και το ζουμί από βρασμένο λάχανο και από στυμμένα αγγούρια! Και επειδή το έχουν δοκιμάσει οι Ρώσοι, οι οποίοι όλο και κάτι παραπάνω έχουν πιεί, δοκιμάστε το.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Σημεία που Ξεχνάτε να Καθαρίσετε στο Σπίτι!

.

Το σπίτι σας μπορεί να... αστράφτει αλλά (σας) πάμε στοίχημα ότι αυτά τα πράγματα είναι χαμηλά στην λίστα προτεραιοτήτων σας όταν πιάνετε το ξεσκονόπανο!

11 Πολύ Πρακτικά Αντικείμενα Οργάνωσης Μπάνιου που Μπορείτε να Αποκτήσετε με Λιγότερα από 20 €

.

Αυτά τα αντικείμενα οργάνωσης μπάνιου είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και θα διατηρήσουν το μπάνιο σας τακτοποιημένο!

Το Μπλε στη Διακόσμηση: Πάρτε Ιδέες από τα Σπίτια 7 Διακοσμητών

.

Δείτε πως θα βάλετε το μπλε στη διακόσμηση του σπιτιού σας με τη βοήθεια 7 διάσημων διακοσμητών.

«Σκέφτομαι να Βάλω Νησίδα στην Κουζίνα μου; Τη χρειάζομαι όμως;»

.

Προτού αποφασίσετε να δώσετε τόπο... στη νησίδα, σκεφτείτε αν πράγματι αποτελεί την πιο πρακτική λύση για την κουζίνα σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σαπούνι για τις βίδες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να καθαρίσετε την ταπετσαρία