Ένα γραφείο στο χολ

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, HOME OFFICE

Ένα γραφείο στο χολ

Φέρτε στο νου σας μια εικόνα: γυρίζετε στο σπίτι έπειτα από μια (ακόμη) κουραστική ημέρα και πετάτε με μιας κλειδιά, γυαλιά, χαρτιά, λογαριασμούς κι ό,τι άλλο κρατάτε ή κουβαλάτε.

Ή, πίνοντας καφέ στο πόδι, ετοιμάζεστε να φύγετε το πρωί από το σπίτι για να προλάβετε όλες τις υποχρεώσεις έχοντας διαρκώς την υπόνοια ότι κάτι έχετε ξεχάσει.
Τι είναι αυτό που μπορεί να σας κάνει τη ζωή ευκολότερη και στα δύο σενάρια; Ένα οργανωμένο χολ.

Ο χώρος κοντά στην εξώπορτα είναι ο πρώτος που βλέπουμε μόλις μπαίνουμε στο σπίτι και ο τελευταίος όταν βγαίνουμε από αυτό. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να λειτουργήσει ως ο καλύτερος βοηθός μας στην οργάνωση του προγράμματός μας και του σπιτιού μας, καθώς μπορεί να φιλοξενεί όλα όσα χρειάζομαστε καθημερινά.

Αξιοποιήστε ένα παλιό έπιπλο βάφοντας το σε ένα κομψό χρώμα.

Αξιοποιήστε ένα παλιό έπιπλο βάφοντας το σε ένα κομψό χρώμα.

Αξιοποιήστε το χολ τοποθετώντας αρχικά μια μοντέρνα ή ρετρό ξύλινη κονσόλα, ανάλογα με το ύφος της διακόσμησης σας, με συρτάρια, στα οποία μπορείτε να βάζετε λογαριασμούς, γυαλιά, πορτοφόλι και ό,τι άλλο θέλετε να έχετε μαζί σας κάθε μέρα, αλλά δεν επιθυμείτε να βρίσκεται σε κοινή θέα.

Στην επιφάνειά της, εκτός από διάφορα διακοσμητικά, τοποθετήστε μικρά μπολ στα οποία θα ρίχνετε κλειδιά, κέρματα ή άλλα πολύ μικρά αντικείμενα. Αν το έπιπλο έχει ράφι στο κάτω μέρος, μπορείτε να αρχειοθετείτε εκεί φωτογραφίες, αποδείξεις, διάφορα έγγραφα ή τα αγαπημένα σας περιοδικά. Διαφορετικά τοποθετήστε δερμάτινα ή υφασμάτινα κουτιά όπου θα τακτοποιείτε τέτοιου είδους αντικείμενα για να μην είναι σε κοινή θέα.

Αν είστε ακόμα πιο τυχεροί και υπάρχει χώρος μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα μικρό τραπέζι εν είδει  γραφείου, ώστε να χωράει και μια καρέκλα και να μπορείτε να καθίσετε να γράψετε κάτι. Στον τοίχο (ή επάνω στην επιφάνειά του) ένα ράφι από ξύλο ίδιας απόχρωσης μπορεί να φιλοξενεί σημειωματάρια, στυλό και χρήσιμα διαφημιστικά φυλλάδια.

Και η ιδανική πρόταση για κάθε... ξεχασιάρη: Κρεμάστε μικρά ταμπλό-μαυροπίνακες για να σημειώνετε όλα όσα δεν πρέπει να ξεχάσετε. Αν έχετε οικογένεια, μπορεί κάθε μέλος της να έχει ένα δικό του μαυροπίνακα με τις υποχρεώσεις του. Επίσης, ενθαρρύνετε την ανταλλαγή μηνυμάτων και αφιερώσεων. Σίγουρα θα σας φτιάχνουν τη διάθεση!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φτιάξτε Γραφείο για Προαγωγή με 5 Κινήσεις

.

Ενισχύστε την άνεση του γραφείου σας και πάρτε την προαγωγή που αξίζετε ακολουθώντας τις μικρές και πρακτικές συμβουλές μας.

Γραφείο Χωρίς Συρτάρια; Οργανώστε το με Αυτούς τους 5 Τρόπους

.

Οργανώστε έξυπνα ένα γραφείο χωρίς συρτάρια με αυτές τις συμβουλές.

Οργανώστε ένα Γραφείο στο Σπίτι

.

Μικρές γωνιές, ανεκμετάλλευτες εσοχές ακόμα κι ένα ολόκληρο δωμάτιο φτιάχνουν το τέλειο εργασιακό περιβάλλον στο σπίτι.

10 Βιβλιοθήκες που Είναι και Γραφεία!

.

Δεν έχετε χώρο για βιβλιοθήκη και γραφείο; Δείτε αυτές τις πολυχρηστικές βιβλιοθήκες που λειτουργούν κι ως γραφεία!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Υλικά και διαστάσεις κάνουν το καλό coffee table

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κουζίνα με νησίδα