Διακοσμητικές μεμβράνες για τα παράθυρα

Κατηγορίες: ECO LIVING, ΥΛΙΚΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΥΛΙΚΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διακοσμητικές μεμβράνες για τα παράθυρα

Ένα λεπτό φιλμ διακοσμεί, απομονώνει, περιορίζει την ηχορύπανση, φροντίζει να μην έχετε απώλειες στη θέρμανση και στο κλιματιστικό και είναι πολύ οικονομικό ή ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορεί να κοστίζει και κάτι παραπάνω. Η επιλογή όπως πάντα είναι δική σας.

Αν σας αρέσουν τα μεγάλα παράθυρα, το φυσικό φως, αλλά δεν σας αρέσουν οι κουρτίνες ή τα στόρια και επιπλέον χρειάζεστε ιδιωτικότητα, υπάρχει λύση. Οι διακοσμητικές μεμβράνες για τα τζάμια.

Στην αγορά αρκετές εταιρείες ειδικεύονται σε τέτοια προϊόντα, καθώς χρησιμοποιούνται συχνά στα γραφεία, στα καταστήματα, στα αίθρια κ.λπ. Το αποτέλεσμα μιμείται άλλοτε την αμμοβολή, άλλοτε τα βιτρό κι άλλοτε επιχειρούνται πιο μοντέρνοι συνδυασμοί με πουά, ρίγες κ.λπ.

Στο εξωτερικό – που γενικώς δεν τα πάνε και πολύ καλά με τις κουρτίνες – είναι αρκετά διαδεδομένα και στη διακόσμηση ιδιωτικών κατοικιών και πραγματικά συχνά προσφέρουν καλαίσθητες και οικονομικές λύσεις.

Ανάλογα με το δωμάτιο και τη χρήση που θέλετε, υπάρχουν πολλά μοτίβα που μπορείτε να διαλέξετε – κάποιες εταιρείες μπορούν να σας φτιάξουν δικά σας σχέδια, ενώ στα πλεονεκτήματά τους θα πρέπει ακόμα να προσθέσουμε ότι προστατεύουν τον χώρο σε περίπτωση θραύσης τζαμιού.

Decorum_diakosmhtikes_memvranes1@2x

Εκτός από το διακοσμητικό εφέ, οι μεμβράνες σας προστατεύουν και σε περίπτωση θραύσης κρυστάλλων.

Αν αποφασίσετε να ξοδέψετε μερικά χρήματα παραπάνω, θα βρείτε μεμβράνες οι οποίες προσφέρουν ηχομόνωση, θερμομόνωση και διαφορετικούς τύπους φιλτραρίσματος του φωτός (από έξω προς τα μέσα και αντίστροφα), χωρίς ωστόσο να περιορίζουν την ορατότητα. Η αλήθεια είναι ότι είναι ακριβούτσικες αλλά λειτουργούν ως μια επιπλέον θωράκιση του τζαμιού, δεν είναι απλώς διακοσμητικές.

Η εγκατάσταση είναι σχετικά εύκολη κι αν διαλέξετε κάποιο απλό σχέδιο και πιάνουν και τα χέρια σας μπορείτε να το τοποθετήσετε και μόνοι σας με τη βοήθεια ενός φίλου και όχι απαραίτητα με κάποιον ειδικό. Ωστόσο αυτές με τα πιο σύνθετα χαρακτηριστικά είναι καλύτερα να τοποθετούνται από εξειδικευμένα συνεργεία των εταιρειών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα Όσα Πρέπει να Ξέρετε για τα Κουφώματα

.

Πληροφορίες για τη σωστή επιλογή κουφωμάτων και συνεπώς για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Εξωτερική θερμομόνωση: Ένα καβούκι στα μέτρα σας

.

Η παλαιότητα, η κατασκευή των κτιρίων και η έλλειψη θερμομόνωσης είναι τα σημαντικότερα προβλήματα στην κατανάλωση ενέργειας ενός σπιτιού.

Πέτρα: O Λόγος που Είναι Τόσο Ξεχωριστό Υλικό Μέχρι και Σήμερα

.

Η πέτρα απαιτεί μικρή συντήρηση, είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στο χρόνο με ισχυρή αντισεισμικότητα και δεν είναι τυχαίο που αυτό το εξαιρετικό υλικό συμβολίζει ιδέες για καταφύγιο και μονιμότητα.

Τέλειο Διακοσμητικό DIY: Δείτε πώς θα Βάλετε μια Φωτογραφία Πάνω σε Ξύλο (VIDEO)

.

Αυτός είναι ο πιο εκπληκτικός και εύκολος τρόπος για να μεταφέρετε φωτογραφία πάνω σε ξύλινη πλάκα.

DIY: Φτιάξτε μια Πανέμορφη Κουρτίνα χωρίς Ράψιμο!

.

Αυτή η πανέμορφη κουρτίνα απαιτεί λίγη κόλλα, λίγο ύφασμα και μια ώρα από τη ζωή σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Stucco: Ένα υλικό για μέσα και για έξω

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά