Βρείτε το στρώμα που σας ταιριάζει (video)

Κατηγορίες: VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Παρόλο που στο κρεβάτι περνάμε το 1/3 της ζωής μας δεν αποφασίζουμε εύκολα να αλλάξουμε το στρώμα παρά μόνο όταν αρχίσει η φθορά του ή όταν αρχίσουμε να νιώθουμε τη ζημιά που έχει κάνει επάνω στο σώμα μας - μέση, μύες. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο κακός ύπνος είναι συνέπεια του άγχους και των προβλημάτων της ημέρας. Ένα καλό στρώμα έχει την ικανότητα να ξεκουράζει το σώμα και κατά συνέπεια βοηθά και το μυαλό να χαλαρώσει. Αντίθετα, ένα κακό στρώμα είναι ικανό να σας κάνει να νιώθετε ανησυχία και μόνιμη κούραση ακόμα και αν κοιμάστε 7-8 ώρες κάθε βράδυ. Μπορεί να προκαλέσει μυϊκούς και σκελετικούς πόνους ιδίως στην περιοχή του αυχένα και της μέσης. Το στρώμα είναι επένδυση στην υγεία. Δείτε τους διαφορετικούς τύπους στρωμάτων (ορθοπεδικό, ανατομικό, οικολογικό, αφρού μνήμης, στρώμα νερού) και επιλέξτε το στρώμα που είναι κατάλληλο για εσάς! Δείτε επίσης τι λέει ο τρόπος που κοιμάστε για τον χαρακτήρα σας...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιδέες από τον Σπύρο Σούλη για Δροσιά σε Όλο το Σπίτι Χωρίς Κλιματιστικό (VIDEO)

.

Ξεχάστε την εύκολη λύση του air condition και δροσιστείτε με τρόπους έξυπνους και οικονομικούς!

Ιδανικό Στρώμα και Χαλαρωτικό Υπνοδωμάτιο από τον Σπύρο Σούλη (VIDEO)

.

Βρείτε το κατάλληλο στρώμα για εσάς σύμφωνα με το δικό σας σωματότυπο!

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει 7 Έυκολες Ανοιξιάτικες DIY Κατασκευές (video)

.

Βάλτε το μεράκι και τη φαντασία σας και με απλές κατασκευές μεταμορφώστε με τον καλύτερο και πιο στιλάτο τρόπο αντικείμενα που ήδη έχετε!

Βρεφικό δωμάτιο (video)

.

Δείτε τις νέες τάσεις για τη διακόσμηση στο βρεφικό δωμάτιο, μάθετε για την απαραίτητη ασφάλεια που πρέπει να έχει, τρόπους για τη σωστή οργάνωσή του καθώς και όλα όσα πρέπει να αποφύγετε!

Τρόποι να ζεσταθείτε και να ζεστάνετε το παιδί σας στο κρεβάτι! (video)

.

Εάν το σπίτι σας είναι κρύο σίγουρα θα είναι και η κρεβατοκάμαρά σας. Μάθετε πώς μπορείτε να ζεσταθείτε στο κρεβάτι σας αλλά και να κρατήσετε ζεστό το παιδί στη διάρκεια της νύχτας, εύκολα και οικονομικά χωρίς την ανάγκη θέρμανσης.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Εύκολα τρικ για να φαίνονται τα δωμάτια μεγαλύτερα! (video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Σημαντικά tips για το σπίτι και την καθημερινότητα (video)