Το Πουά στη Διακόσμηση

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Το Πουά στη Διακόσμηση

Η αλήθεια είναι ότι το πουά μας φτιάχνει τη διάθεση. Μερικές ιδέες διακόσμησης αρκούν για να σας πείσουν ότι οι βούλες κάθε άλλο παρά βαρετές είναι.

Σταματήστε να σκέφτεστε τα πουά σαν διακόσμηση μόνο για το παιδικό δωμάτιο και επεκτείνετε τη δράση του και σε άλλα τα δωμάτια του σπιτιού. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε πολύχρωμους συνδυασμούς ή πιο απλές διχρωμίες, αφού είναι χαρούμενα, ταιριάζουν παντού και μπορείτε να τα βάλετε σε όση έκταση αντέχει το μάτι σας.

Λευκός τοίχος Μεταμορφώστε τον βαρετό τοίχο της εισόδου, έναν τοίχο στο καθιστικό ή το playroom, με πολύχρωμα μεγάλα πουά (στο μέγεθος που έχει περίπου το καπάκι από ένα κουτί μπογιά). Eίναι μια φωτεινή, χαρούμενη λύση και ο άσπρος τοίχος δεν θα δείχνει ποτέ ξανά μονότονος.

thehomeissue_polkadot01

Οι βούλες δεν χρειάζεται να έχουν το ίδιο μέγεθος, ούτε να βρίσκονται στη σειρά

Κάντε Τέχνη Δημιουργήστε ένα παιχνιδιάρικο διακοσμητικό μοτίβο στον τοίχο. Φτιάξτε πχ. το περίγραμμα μιας καρδιάς, ένα ζωάκι ή απλώς μια ρίγα, και γεμίστε τα σχήματα με πουά. Εναλλακτικά, για καλλιτεχνικό αποτέλεσμα μπορείτε να δημιουργήσετε μια σύνθεση που παραπέμπει σε έργο τέχνης, π.χ. τρία τετράγωνα ίσου μεγέθους, ο ένας δίπλα στον άλλο, με διαφορετικό χρώμα ο καθένας, πολύχρωμοι ή χωρισμένοι διαγώνια, με κάθε τρίγωνο να έχει άλλο χρώμα. Είναι κάτι που μπορείτε να φτιάξετε σε συνεργασία με τα παιδιά ή τους φίλους σας.

Έπιπλα και διακοσμητικά Είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να προσθέσετε χρώμα και μοτίβα μέσα σε ένα δωμάτιο - από το εφηβικό δωμάτιο της κόρης μέχρι την κουζίνα και το μπάνιο. Μπορείτε, όμως, να διακοσμήσετε με βούλες όλα σχεδόν τα αξεσουάρ και τα υφάσματα του χώρου σας. Έτσι, τα παιδικά καθισματάκια (κεντρική φωτογραφία), τα μαξιλαράκια του καναπέ, η συρταριέρα κλπ. θα ανανεωθούν στη στιγμή.

thehomeissue_polkadot02

Το πουά δίνει μια νότα χαράς στον χώρο ακόμα και όταν δεν έχει ζωηρά χρώματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάθετε Πώς να Κάνετε Στένσιλ και Αλλάξτε Οικονομικά τον Χώρο σας!

.

Επιλέξτε την τεχνική του στένσιλ για να βάλετε στο σπίτι εντυπωσιακές διακοσμήσεις με τα μοτίβα και τα χρώματα που σας αρέσουν.

Αυτός Είναι ο πιο Σημαντικός Τρόπος για να Δείξει το Σπίτι σας πιο Ακριβό

.

Ανακαλύψαμε την εταιρεία που θα μετατρέψει το σπίτι σας...στο σπίτι των ονείρων σας.

Υπόθεση Μοτίβα: Ποια να Επιλέξετε για το Σπίτι σας;

.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στη διακόσμηση είναι τα μοτίβα που θα έχουν τα υφάσματα των επίπλων, τα μαξιλάρια, οι κουρτίνες και οι ταπετσαρίες.

16 Διακοσμητικά Ρίσκα που Αξίζει να Πάρετε Μέσα στο 2016! (Μέρος Α’)

.

Ανοίξατε την πόρτα στο 2016; Ώρα να ανανεώσετε τη διάθεση και το σπίτι σας με 16 τολμηρές ιδέες που «μυρίζουν» ρίσκο αλλά θα σας αποζημιώσουν!

Ένας τοίχος με προσωπικότητα

.

Έχετε σκεφτεί ότι ένας τοίχος δεν χρειάζεται να είναι βαρετός; Υπάρχουν τεχνικές για να επιτύχετε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα από τα συνηθισμένα και να κάνετε τον τοίχο σας να ξεχωρίζει.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Εντυπωσιακή διακόσμηση σε άσπρο και μαύρο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διακόσμηση για Φρέσκα Σπίτια