Σαπούνι για τις βίδες

Κατηγορίες: PLUS +, ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, TIPS

Σαπούνι για τις βίδες

Ενα από τα θέματα που αντιμετωπίζει κανείς όταν θέλει να ανακαινίσει ένα δωμάτιο είναι ότι θα πρέπει να βγάλει τις βίδες από τα ούπα. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό γίνεται σοβαρό πρόβλημα ακόμη και όταν πρόκειται για πιο απλές δουλειές, όπως π.χ. η αλλαγή κουρτίνας.

Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν για να βάζετε και να βγάζετε όσο συχνά θέλετε τις βίδες, χωρίς πρόβλημα; Απλώς προτού τις βάλετε την πρώτη φορά, τρίψτε τες επάνω σε σαπούνι. Θα κάνετε την ίδια διαδικασία κάθε φορά, αλλά μόλις θα έχετε ανακαλύψει πόσο εύκολη γίνεται η διαδικασία αυτή, η οποία μέχρι πρότινος σας φαινόταν βουνό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλοι οι Τρόποι για να Αφαιρέσετε την Ταπετσαρία σας!

.

Δείτε τις επιλογές που έχετε για να αφαιρέσετε την ταπετσαρία σας εύκολα και γρήγορα!

Κάντε τους Τοίχους σας να Αστράφτουν σε 5 Βήματα

.

Πλύντε τους τοίχους σας ακολουθώντας αυτά τα 5 βήματα και κάντε το σπίτι σας να αστράφτει!

Ξεκολλήστε τις Σκουριασμένες Βίδες

.

Θέλετε να λύσετε τη βιβλιοθήκη σας, αλλά οι σκουριασμένες βίδες της έχουν πιάσει σκουριά, και μπαίνουν εμπόδιο στα πλάνα σας για ανανέωση; Μην απογοητεύεστε: καλύτερα ανοίξτε ένα αναψυκτικό!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε με τι θα βγάλετε το κραγιόν από τον τοίχο!

.

Από απροσεξία ή παιδική δημιουργικότητα, σε πολλά σπίτια υπάρχει ένα τοίχος που ένα κραγιόν έχει αφήσει το σημάδι του. Διαβάστε με ποιο τρόπο μπορείτε να το καθαρίσετε χωρίς να λερώσετε... τα χέρια σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να απομακρύνετε τα μυρμήγκια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ενα... ζουμί για το hangover!
More in PLUS +, TIPS, ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
Πώς να απομακρύνετε τα μυρμήγκια

Μπορεί να είναι ενοχλητικά αλλά είναι και απαραίτητα, γι' αυτό μην καταπολεμάτε τα μυρμήγκια στον κήπο και σε χώρους εκτός...

Close