"Κόκκινος τοίχος: Πώς να τον διακοσμήσω";

Κατηγορίες: ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ


Η Γεωργία Παπαιωάννου από τη Λάρνακα μας ρωτάει: «Στο υπνοδωμάτιό μου ο ένας τοίχος, αυτός που βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι, είναι βαμμένος με κόκκινο χρώμα ενώ οι υπόλοιποι είναι ζαχαρί. Το δερμάτινο κρεβάτι είναι μαύρο όπως και τα υπόλοιπα έπιπλα στο δωμάτιο. Οι κουρτίνες είναι απλές και άσπρες. Τι άλλα χρώματα θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω π.χ σε μαξιλάρια; Τι μπορώ να βάλω στον κόκκινο τοίχο για να τον διακοσμήσω»;

Το κόκκινο που έχετε επιλέξει για τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σας σε συνδυασμό με τα μαύρα έπιπλα είναι ένας μοντέρνος και έντονος συνδυασμός. Τώρα σας χρειάζεται κάτι που θα λειτουργήσει ως «γέφυρα» ανάμεσα σε αυτά τα δύο χρώματα ώστε να τα συμπληρώσει και να τα «γλυκάνει».

Για τα επιπλέον υφάσματα (μαξιλάρια) έχετε δύο βασικές επιλογές. Η μία επιλογή είναι το ανοιχτό γκρι και η δεύτερη είναι διάφορα μοτίβα που θα συνδυάζουν το λευκό και το μαύρο ((γεωμετρικά σχέδια, ρίγες, πουά). Ιδανικά θα μπορούσατε να έχετε όλα τα παραπάνω, δηλαδή ένα γκρί μαξιλάρι, ένα ασπρόμαυρο πουά, ένα ριγέ κ.τ.λ. Προσέξτε όμως στα ασπρόμαυρα μοτίβα το κυρίως χρώμα να είναι το λευκό και όχι το μάυρο.

Όσον αφορά τον κόκκινο τοίχο γίνετε δημιουργική και φτιάξτε το δικό σας κάδρο! Βρείτε μια αγαπημένη σας φωτογραφία (τοπίο ή πρόσωπο) και χρησιμοποιήστε την ολόκληρη ή διαλέξτε μία λεπτομέρεια από αυτήν. Ζητήστε να σας την τυπώσουν ασπρόμαυρη σε μεγάλη διάσταση και βάλτε τη σε μια απλή λευκή (ή γκρι) κορνίζα. Το δωμάτιό σας θα είναι μοντέρο και διακοσμητικά ολοκληρωμένο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πώς μπορώ να διακοσμήσω τον χώρο γύρω από έναν μαύρο καναπέ;»

.

Απαντάμε στην αναγνώστριά μας, Ελένη Φωτίου, από την Κύπρο.

Θέλετε και εσείς να δώσετε λίγο χρώμα στο σαλόνι σας;

.

Αν νομίζετε πως το σαλόνι σας είναι μονότονο διαβάστε την απάντηση που δώσαμε στον Αντώνη Μίαρη από την Κέρκυρα, για να αποκτήσει και ο δικός σας χώρος το χρώμα που του λείπει.

Αυτά τα Πανέμορφα Χρώματα θα Μεταμορφώσουν  την Τραπεζαρία σας!

.

Βάλτε χρώμα στην τραπεζαρία σας και δείτε την να απογειώνεται.

«Τι χρώμα μπορώ να βάψω το υπνοδωμάτιο αν έχω ανοιχτόχρωμο κρεβάτι;»

.

Απαντάμε στην ερώτηση της ημέρας: "Τι χρώμα να βάψω το υπνοδωμάτιό μου αν έχω ανοιχτόχρωμο κρεβάτι;"

«Τα οικολογικά χρώματα είναι πράγματι ασφαλή για την υγεία μου;»

.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, έχετε ανάγκη από λίγη ανανέωση; Αν αυτή συνδέεται με ένα πινέλο στο χέρι, τότε διαβάστε παρακάτω όλη την αλήθεια για τις οικολογικές μπογιές!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

"θέλω να προσθέσω λίγο χρώμα με μαξιλάρια. Ποιό θα ήταν το ιδανικό χρώμα";

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Ποια είναι η γνώμη σας για κόκκινα έπιπλα στο παιδικό δωμάτιο»;
More in ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
"θέλω να προσθέσω λίγο χρώμα με μαξιλάρια. Ποιό θα ήταν το ιδανικό χρώμα";

Η φίλη μας Εύα Παναγιώτου μας ρωτάει: «Στο σαλόνι και την τραπεζαρία επικρατεί μαύρο δέρμα , ξύλο καρυδιάς, κουρτίνες και...

Close