Η γεωμετρία μπαίνει στη διακόσμηση

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Η γεωμετρία μπαίνει στη διακόσμηση

Δείτε πώς μπορείτε να εντάξετε τα γεωμετρικά μοτίβα στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Τα γεωμετρικά σχήματα στη διακόσμηση μπορούν να σπάσουν τη μονοτονία και να κάνουν τη διακόσμηση του χώρου πιο ζωηρή. Εάν δεν σας αρέσουν τα μεγάλα σχήματα ή οι υπερβολές, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εντάξετε το γεωμετρικό design διακριτικά και στα μέτρα σας στους χώρους του σπιτιού σας.

Σε ταπετσαρίες, πλακάκια ή με τη μορφή ζωγραφισμένων παραστάσεων (graphic design), το μόνο σίγουρο είναι πως αυτά τα μοτίβα, στη μία ή την άλλη μορφή, θα μαγέψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς στην αισθητική της διακόσμησης.

Σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού οι καθαρές γραμμές των γεωμετρικών σχημάτων μπορούν να ομορφύνουν τον χώρο. Τα σχέδια και τα χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε είναι πολλά. Ανάλογα με τη διάθεση σας μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χαρούμενο, μοντέρνο σκηνικό, επιλέγοντας πολύχρωμα σχέδια για τα υφάσματα σας.

shut_homeissue_geometrikamotiva-2x

Μια ταπετσαρία στο καθιστικό, π.χ. πίσω από τον μπουφέ σας, θα αλλάξει την όψη όλου του χώρου.

Από τις πιο εκκεντρικές αλλά ιδιαίτερες εφαρμογές αυτής της ιδέας στο σπίτι είναι οι ταπετσαρίες. Από την άλλη, μια εύκολη και οικονομική λύση είναι οι γεωμετρίες στα υφάσματα και στα αξεσουάρ. Δύο-τρία μαξιλάρια με χρώμα και γεωμετρικά μοτίβα θα αλλάξουν ριζικά την εμφάνιση του βαρετού καναπέ σου, ένα βάζο, ένα τραπεζομάντιλο ή ακόμα και πετσέτες μπάνιου αποτελούν σημαντικά στοιχεία διακόσμησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Υπέροχοι Τρόποι για να Βάλετε τη Γεωμετρία στη Διακόσμησή σας!

.

Δε χρειάζεται να είστε ο Ευκλείδης για να λύσετε σωστά τις ασκήσεις... διακόσμησης και να κάνετε τη γεωμετρία το αγαπημένο σας μάθημα!

Διακόσμηση για Τολμηρούς: 6 Ρίσκα που Αξίζει να Πάρετε!

.

Ξεγράψτε το βαρετό παρελθόν σας και ξεκινήστε να παίρνετε ρίσκα και στη διακόσμηση. Τα καλά νέα: ενέχουν μικρό κίνδυνο και μεγάλα κέρδη!

Νέα Διακοσμητική Τάση: Αυτό είναι το Σχήμα που θα Κυριαρχήσει την Επόμενη Σεζόν

.

Αυτό το σχήμα θα δώσει γεωμετρική διακόσμηση στο σπίτι σας και στιλ που θα αντέξει στον χρόνο. Γιατί η γεωμετρία είναι διαχρονική τάση.

4 Μεγάλα Λάθη που Κάνουμε Όλοι Όταν Διαλέγουμε Χαλί!

.

Μπορεί να το πατάτε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το χαλί σας δε χρήζει σημασίας και σωστής επιλογής!

16 Διακοσμητικά Ρίσκα που Αξίζει να Πάρετε Μέσα στο 2016! (Μέρος Β’)

.

Αυτά τα 16 ρίσκα θα κάνουν το 2016 μια πιο όμορφη χρονιά για το σπίτι σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διαλέξτε σωστά μπαταρία μπάνιου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να οργανώσετε μια βιβλιοθήκη στο σπίτι