Γραφείο με zen ατμόσφαιρα

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, HOME OFFICE

Γραφείο με zen ατμόσφαιρα

Σε ορισμένες δουλειές η αίσθηση που αποπνέει το εργασιακό περιβάλλον είναι πολύ σημαντική. Ανεξάρτητα αν το απαιτεί η φύση του επαγγέλματός σας, υιοθετήστε το zen ύφος και κάντε φανερή τη δημιουργικότητά σας.

Θεραπευτές, συγγραφείς ή οποιοσδήποτε άλλος αναζητεί στο γραφείο του μια «εργασιακή όαση», τότε χρειάζεται έναν χώρο ήρεμο και τακτικό, ώστε το πνεύμα και το σώμα του να μπορούν να γαληνέψουν και να εκφραστούν ή να δουλέψουν πιο αποδοτικά.

Aπαλά χρώματα, όπως π.χ. ουδέτερα μπλε, γκρι, ροζ, χρώματα της άμμου, σε συνδυασμό με ανοιχτόχρωμα ξύλα και κρεμ ταπετσαρίες φτιάχνουν μια απαλή παλέτα που εμπνέεται από τα χρώματα της θάλασσας.

liv_00724760_grafeio_zen_1@2x

Μια λεπτομέρεια, όπως ένα μαξιλάρι με όμορφα λουλούδια ή γεωμετρικά σχήματα, θα μετριάσει την ουδετερότητα του χώρου.

Ένας συμπληρωματικός τόνος σε κάποιες λεπτομέρειες (π.χ. διακοσμητικά, υφάσματα, μαξιλάρες) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στοιχείο έκπληξης, το οποίο θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα την εικόνα του χώρου.

Επίσης, ένα πιο σκούρο χρώμα στους τοίχους, π.χ. σκούρο γαλάζιο ή πράσινο, σε συνδυασμό με ανοιχτόχρωμα ξύλα και υφάσματα αλλά και ανάλαφρα μοτίβα εκπέμπει το ίδιο αποτέλεσμα – αρκεί να σας εκφράζουν αυτοί οι τόνοι.

Ένα απλό γραφιστικό μοτίβο ή ένα έντονο σχέδιο λουλουδιών μπορεί να δώσει μια πιο προσωπική πινελιά στον χώρο ή να τον συνδέσει διακοσμητικά με άλλους χώρους του σπιτιού. Εξετάστε την περίπτωση της τοποθέτησης του υπολογιστή κοντά σε ένα παράθυρο, ώστε να απολαμβάνετε τα οφέλη του φυσικού φωτισμού.

Συμπεριλάβετε έναν μικρό καναπέ ή, αν το δωμάτιο είναι μικρό, ένα ζευγάρι μικρές πολυθρόνες, στις οποίες θα μπορείτε να καθίσετε άνετα με τους πελάτες σας και να συζητήσετε.

Προσθέστε μερικά στοιχεία με πολυτελή χαρακτήρα, όπως φρέσκα λουλούδια, κεριά, ή ακόμα και μια μηχανή παρασκευής καφέ εσπρέσο, ώστε αυτός ο χώρος να γίνει το αγαπημένο σας καταφύγιο ή ένας χώρος όπου θα μπορείτε να απολαμβάνετε ιδιωτικές συζητήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Μικρά Γραφεία που Αποδεικνύουν πως Δεν Χρειάζεστε Πολύ Χώρο για να Βάλετε Γραφείο στο Σπίτι!

.

Δείτε πώς θα καταφέρετε να βάλετε γραφείο στο σπίτι ακόμα και αν δεν έχετε χώρο.

Μικρό Υπνοδωμάτιο; Να που Μπορείτε να Βάλετε το Γραφείο σας! 

.

Δείτε πού μπορείτε να βάλετε γραφείο στο υπνοδωμάτιό σας.

10 Βιβλιοθήκες που Είναι και Γραφεία!

.

Δεν έχετε χώρο για βιβλιοθήκη και γραφείο; Δείτε αυτές τις πολυχρηστικές βιβλιοθήκες που λειτουργούν κι ως γραφεία!

11 Τρόποι για να Βρείτε Χώρο για Γραφείο στο Σπίτι. Θα Πάθετε Πλάκα!

.

Δείτε πώς θα βάλετε γραφείο ακόμα και στον πιο μικρό χώρο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ikat ή πώς το έθνικ γίνεται μόδα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα Ρετρό Έπιπλα είναι Μόδα